duminică , 20 octombrie 2019 - 12:20

Se caută șofer și referent

sofer

Serviciul Judeţean de Gestionare a Deşeurilor şi a Activităţilor de Salubrizare Gorj face angajări. Instituția organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție referent, treaptă profesională debutant la Compartimentul de coordonare a activităților de gestionare a deșeurilor zona nord, și șofer, treaptă profesională I la Compartimentul resurse umane, relații publice, secretariat și administrativ.

Pentru a ocupa cele două posturi disponibile, candidații trebuie să îndeplinească o serie de condiții specifice. Astfel, pentru postul de referent doritorii trebuie să fie absolvenți de studii medii liceale, absolvite cu diplomă de bacalaureat și să aibă cunoștințe de operare PC-nivel mediu(atestate prin documente emise de instituții sau alte entități abilitate). Cei care vor să își depună dosarele pentru postul de șofer trebuie să aibă aviz psihologic, permis categoriile B și C, vechime în muncă și să fie posesor al permisului categoriilor menționate de cel puțin 4 ani.

Data limită 30 iulie

Persoanele interesate de cele două posturi puse la bătaie de Serviciul Județean de Gestionare a Deșeurilor și a Activităților de Salubrizare Gorj trebuie să știe că mai au la dispoziție doar câteva zile pentru depunerea dosarelor de înscriere, data de 30 iulie, fiind termenul limită. Proba scrisă a concursului se va desfășura pe data de 13 august, iar data interviului va fi comunicată ulterior.

loading...
Loading...

Citește și

38 de ani de la revolta anticomunistă a minerilor din Motru! Primarul marchează momentul SEC, intenționează să schimbe denumirea Parcului Central

„Ceauşescu, PCR, pâinea noastră unde e?“, asta au strigat minerii din Motru în octombrie 1981, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: