sâmbătă , 16 noiembrie 2019 - 4:04

Se DESFIINŢEAZĂ POLIŢIA LOCALĂ la Rovinari? Ce spune PRIMARUL


Robert Filip a înfiinţat un serviciu de pază în oraş. Edilul vrea să vadă, în perioada următoare, dacă este eficient, apoi va decide dacă primăria va mai susţine sau nu financiar Poliţia Locală.

Primarul oraşului Rovinari anunţă că, în primă fază, au fost angajaţi 20 de oameni. Robert Filip spune că paznicii vor patrula 24 de ore din 24 şi vor supraveghea principalele obiective din oraş. “Pe lângă acest serviciu de pază, noi am înfiinţatşi Serviciul de Spaţii Verzi şi Serviciul de Atelier, cu care noi ne gospodărim. Şi acum, am înfiinţat Serviciul de Pază, care, sperăm noi, să fie foarte eficient, pentru că avem foarte multe probleme legate de şcoli, de spital şi de liniştea şi ordinea publică de zi cu zi a oraşului. Am decis să înfiinţăm acest serviciu cu oameni din Rovinari, echipaţi corespunzător, care funcţionează legal, au acel atestat de pază. Vor face patrule în fiecare zi 24 de ore din 24 la toate obiectivele pe are le are primăria: spital, şcoli, licee pentru a avea liniştea unui oraş decent. În momentul de faţă, avem 20 de angajaţi. Vor fi dotaţi cu nişte aparate cu care vor putea verifica dacă parcările sunt plătite sau nu. Se vor ocupa într-un fel de gospodărirea internă a oraşului. Vor face şi alte lucruri decât cei de la Poliţia Locală. Vom vedea, în perioada următoare, dacă acest serviciu este eficient şi în funcţie de asta vom hotărî dacă vom mai susţine sau nu Poliţia Locală, care are costuri mai mari. Poliţiştii locali sunt plătiţi mai bine datorită legii, de la anul, vom fi obligaţi, conform legii, să le acordăm şi norma de hrană. Atunci, cheltuielile noastre vor fi mult mai mari”, a declarat edilul.

loading...
Loading...

Citește și

Weber îi dă REPLICA lui Romanescu după ce edilul a acuzat PSD de BLOCAJ în privința proiectelor de investiții

Liderul PSD Gorj îi amintește primarului Târgu-Jiului că guvernul PSD a alocat bani pentru 12 …

2 comentarii

  1. Cred că s-a dat o probă sportiva la angajare , că la ce burți au unii nu-i prea văd alergând după infractori ! Iar bicicletele vor fi dotate cu roti ajutătoare ! Cât despre aparatele alea speciale … cu un singur „click” din primărie afli ce parcări sunt neplătite ! Dar de , aparatele sa alea costă și trebuie cheltuiți niste bani … cu dedicație !

    • astia nu sunt pusi sa alerge dupa infractori, sun pusi sa dea cu ciocul la primar. cat despre aparatele alea speciale, domn primar ne-a obisnuit deja cu ozn-urile dansului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: