duminică , 20 octombrie 2019 - 13:23

Se fac angajări la Cadastru

harta-cadastrala

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Gorj va angaja în perioada următoare un registrator de carte funciară gr. I.

Anunțul a fost publicat pe site specializat www.posturi.gov.ro. Condițiile necesare pentru ocuparea acestui post sunt: studii de specialitate; studii universitare cu licenţă sau absolvite cu diplomă – specializarea drept; vechime în specialitate minimum 3 ani şi 6 luni, exercitată în funcţia de notar, judecător, procuror, avocat, consilier juridic sau altă funcţie de specialitate juridică. Concursul se va organiza conform calendarului următor: 03 februarie 2016, ora 16.30: termenul-limită pentru depunerea dosarelor de înscriere la sediul Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară din Splaiul Independenţei, Nr. 202A; 11 februarie 2016, ora 09.30: proba scrisă – Splaiul Independenţei nr. 202 A, etajul 1, camera 3, sectorul 6 – Sala de consiliu; 17 februarie 2016, ora 09.30: proba interviu – Splaiul Independenţei nr. 202 A, etajul 1, camera 3, sectorul 6 – Sala de consiliu.

loading...
Loading...

Citește și

GOSPODAR CA MINE NU-I! | Primarul Coiculescu de la Arcani a muncit o viață pentru un salon de vânătoare! Casa în care locuiește a primit-o moștenire

Aristică Coiculescu, primarul de Arcani, liberal dar cu dragoste mărturisită pentru PSD, trăiește modest, asta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: