Se FACE LISTA sutelor de salariaţi TESA care vor fi DISPONIBILIZAŢI, de la CEO!


Peste 100 de angajaţi ai Complexului Energetic Oltenia şi-au depus cererile de plecare voluntară. Termenul de depunere a solicitărilor expiră în această săptămână. Interesant este faptul că de numărul plecărilor voluntare depinde numărul salariaţilor TESA care vor fi disponibilizaţi.

Lista cu salariaţii care vor fi disponibilizaţi în baza criteriilor de pensionare a fost finalizată, identificându-se 684 de persoane care îndeplinesc condiţiile. Peste 100 şi-au depus cererile de plecare voluntară în companie, urmând ca diferenţa de până la 1.000 de concedieri să fie acoperită de salariaţii TESA. Lista cu aceştia se va întocmi după ce se încheie programul de plecare voluntară. În planul de disponibilizare pentru acest an au fost prevăzute cele o mie de disponibilizări, din care peste 300 sunt angajaţii TESA. În funcţie de numărul celor care pleacă din companie la cerere, numărul celor din TESA care urmează să fie puşi pe listă poate să scadă, după cum transmite administraţia CEO.

loading...
Loading...

Citește și

„Floricica Dansatoarea” o comite din nou! Pesedistul Pupăzan s-a rebrenduit și o arde pe muzică ușoară de-i sar gumarii din picioare!

Marius Daniel Pupăzan, opțiunea burlescă a PSD pentru Primăria Cîlnic, nu contenește în a se …

Un comentariu

  1. doar pe lista nu o veti gasi pe Lili Dungan cea mai mare parasuta din ceo care supt jumate din ceo,incepand de la olaru, dragomir , petroniu, antonie, pitaroiu etc si lista lunga sa nu mai punem la calcul si pe ala cu codita de la ea din birou un amarat de ospatar vai de capu lui radeau judecatorii de el in sala cum venea imbracat…saracu barbatuso e ultima roata la caruta:)))mai nou si fiesa a devenit o sugibela ca masa o grasuna plina de celulita …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: