duminică , 16 februarie 2020 - 20:51

Se ÎNCING SPIRITELE la Târgu-Jiu. CONTRE Romanescu-Florescu


Primarul Târgu-Jiului îi reproşează, din nou, prefectului de Gorj faptul că n-au fost mutate cele două servicii, Pașapoarte și Permise-Înmatriculări, din clădirea prefecturii în alte imobile, din afara municipiului.

Marcel Romanescu îl acuză pe Ciprian Florescu de lipsă de interes în rezolvarea problemei aglomeraţiei din centrul Târgu-Jiului. Primarul îl critică pe prefect, pentru că i-a transmis că nu are fondurile necesare reabilitării unor clădiri din Drăgoieni, ce aparţin Universităţii “Constantin Brâncuşi” sau Iezureni, unde, în trecut, a fost sediul Petrom . Marcel Romanescu a propus aceste variante pentru mutarea serviciilor de Pașapoarte și Permise-Înmatriculări. Edilul a ţinut să-i transmită prefectului că parcarea de lângă Instituţia Prefectului aparține Primăriei Târgu-Jiu, sugerând c-ar putea fi pusă taxă. “În 2017, domnul Ciprian Florescu, care era în funcţie la acel moment, a acceptat ideea mutării celor două servicii în clădirea de la Drăgoieni. Ulterior, văzând că nu se rezolvă această problemă, am venit cu o altă propunere să amenajăm pe banii noştri clădirea de la Iezureni pe care am preluat-o de la Petrom. Inclusiv pe cheltuiala noastră, în condiţiile în care Instituţia Prefectului îşi dădea acordul de principiu, puteam să reabilităm acea clădire pe care o avem în dotare. Aici nu a fost interes. Că nu ai bani, nu este o scuză. Păi dacă tu, ca reprezentant al guvernului în teritoriu, nu găseeşti bani pentru a reabilita o clădire sau pentru a muta nişte servicii, atunci ce să facă un primar, care am sute de astfel de situaţii şi trebuie să găsesc permanent soluţii pentru a rezolva probleme de acest gen. Clădirea de la Drăgoieni, în proporţie de 99% poate fi folosibilă. E foarte uşor să transferi problemele în spatele primarului. Întotdeauna primarul decontează tot ce se întâmplă în municipiul Târgu-Jiu şi decât să-l ajuţi, mai bine îl încurci. Ei vor avea o problemă parcarea de lângă Instituţia Prefectului este a Primăriei Târgu-Jiu. După ce vom finaliza stadionul ne vom gândi ce vom face cu ea. Vom vedea dacă vom face parcare cu plată”, a declarat Marcel Romanescu.

Florescu: Romanescu a intrat deja în campanie

Prefectul de Gorj e convins că edilul Târgu-Jiului a lansat criticile la adresa sa, pentru că-l consideră deja contracandidat, în 2020, pentru primăria oraşului. Opinia lui Ciprian Florescu este că Marcel Romanescu a intrat deja în campanie electorală. Îi transmite să nu se joace cu Instituția Prefectului, pentru că nu este în măsură să dea avertismente. “Domnul Romanescu a intrat deja în campanie electorală. Ca să se liniştească, îi transmit că nu m-am hotărât că voi candida la primăria Târgu-Jiu. Nu ar trebui să vadă în mine un adversar, la ora asta, ci un partener care să sprijine acţiunile domniei sale sau dumenalui să sprijine acţiunile mele din poastura de prefect pentru binele cetăţenile. Locaţiile pe care mi le oferă domnul primar sunt improprii. Investiţiile se ridică la miliarde. Eu nu am posibilitatea să investesc în locaţiile pe care mi le oferă domnul Romanescu. Dacă domnia sa reuşeşte să-mi trasnfere imobilul care se află în administrarea Universităţii Constantin Brâncuşi mâine batem palma şi facem ceea ce trebuie făcut. Dar pentru mine nu sună decât a campanie electorală declaraţiile sale. Să se liniştească şi să muncească pentru Municipiul Târgu-Jiu şi pentru cetăţeni, că până intră în campanie şi în competiţie pentru funcţia de primar mai e un an de zile. Să nu se joace cu Instituția Prefectului, pentru că nu este în măsură să dea avertismente”, a conchis reprezentantul guvernului în teritoriu.

Loading...

Citește și

Senatorul Cârciumaru, coordonator la municipiu

Florin Cârciumaru răspunde de organizația municipală în perioada acesta până la alegerile locale. Decizia s-a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.