Se parafează regulamentul acordării voucherelor de vacanță, ASTĂZI în Comisia Mixtă a CEO!


În cadrul comisiei de astăzi, de la Direcția Minieră, liderii sindicali și administrația va parafa regulamentul de acordare al voucherelor de vacanță. Acestea ar urma să fie oferite apoi celor peste 13.000 de salariați, cu o întârziere deoarece, inițial, se parafase în act adițional la CCM că acestea se vor acorda din data de 1 mai. După ședința de marți există posibilitatea ca voucherele să fie acordate beneficiarilor până la finalul acestei luni.

Voucherele de vacanță se vor da pe card, cel puțin asta stabilește regulamentul ce va fi discutat și parafat în Comisia Mixtă. Mai exact, salariaților li se vor da niște carduri care vor fi activate la cerere, acestea urmând să fie valabile un an calendaristic de la data activării. Angajații sunt de acord cu cardurile dar cu condiția să fie activate de beneficiar când dorește acesta și să nu fie condiționate. Persoanele care vor fi disponibilizate nu vor beneficia de voucherele de vacanță, se discută printre liderii sindicali. Practic, voucherele vor fi în minus pentru 200 de persoane care nu vor apuca să se bucure de această facilitate.

loading...
Loading...

Citește și

81 de hectare de teren forestier, pus sub topor pentru Cariera Roșia! Alte 28 de hectare au aceeași soartă pentru Jilț Sud

Guvernul a decis scoaterea definitivă din fondul forestier a unor terenuri pentru deschiderea şi punerea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: