Se SCHIMBĂ politica de SALARIZARE a ŞEFILOR din CEO!


Câteva direcţii din Complexul Energetic Oltenia dar şi membri ai Directoratului vor implementa un sistem nou de salarizare, care-i vizează pe şefii din companie. Acest nou sistem va fi implementat până în trimestrul 3 al acestui an, anunţă reprezentanţi ai CEO.

Modul de salarizare a personalului de conducere va fi modificat substanţial. Este vorba despre faptul că directorii de cariere, termocentrale dar şi şefii de EMC-uri, îşi vor primii salariul în funcţie de obiectivele atinse. Cu alte cuvinte, şefii din CE Oltenia vor primi o leafă în funcţie de cantitatea de energie sau de cărbune produsă, preţ, dar şi de existenţa sau nu a accidentelor de muncă în cadrul unităţilor pe care le conduc. Salariul lor va avea şi o componentă variabilă care va depinde de îndeplinirea obiectivelor menţionate şi de managementul pe care l-au aplicat în sucursalele, carierele şi EMC-urile pe care le conduc. În funcţie de acest set de obiective, şefii din CEO îşi vor lua salariul negociat sau diminuat. În situaţia în care există alte cauze care nu ţin de management dar care duc la ineficienţă, probleme de legislaţie de exemplu, nu vor exista măsuri de diminuare salarială.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

7 comentarii

  1. Pendulatorul

    Cand cererea de energie din sistem depinde de conducerea CEO….in rest obiectivele se mai fac si cu pix-ul

  2. Eu ma intreb cum de sunt tinuti in functie actualii directori la cata pricepere au! Toti sunt preocupati in primul rand de pastrareascaunului si mai putin de bunul mers al institutiei. In optica celor de mai sus vor cam sta la mana lui IlieJAFinenergie si vor produce dupa cum va canta marele specialist!

  3. Costele, unde-l vezi tu pe Ilie specialist? Asta nu e decat un lingau care profita si el de ce poate functie de conjunctura. Asa a cantat cat a putut la Ciurel si Medintu tot felul de nemernicii, iar ca specialist lasa mult de dorit.

  4. Nu este mai corect sa nu se mai schimbe nimic…..s-a facut armonizare si cei cu relatii . pile sau tupeu au salarii mai mari fata de cei ce isi fac treaba la locul lor de munca. Au fost date concursuri pe posturi si nu a fost respectat nici macar regulamentul iar printre cei ce au castigat avem corigenti in liceu sau generala. ….

  5. Maine este momentul adeverului la cresterea salariala. Pimesc fluturele de salar. Am anteles ca iau spor pericol si cariera mic. Daca iau sararu mic vin la bozu si olar sai cer diferenta de bani din majorarea de 30 mil primita de olar si din majorarea primita de minodora de 10mil.

  6. Asa este auzi ca maine luam cu 3 milionane mai putin la salariu. Sa fie blestemati cei care ne au pacalit. Au dat bani la tesa si impreuna cu tradatori de sindicate. Sa va luati lumanari de iei cei care neati pacalit.

  7. Atit le trebuie sa iau salariu mai mic ca belesc ei cariciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.