Se SCHIMBĂ VREMEA!

DUMINICĂ. În regiunile din sudul şi din estul ţării, înnorările vor fi persistente şi local vor fi ploi în general slabe. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi ploi izolate.

Regimul termic diurn va fi caracterizat de valori în jurul celor normale pentru această dată calendaristică în aproape toate zonele, exceptând jumătatea de nord a Moldovei unde va fi în continuare o vreme relativ rece; temperaturile maxime se vor încadra între 8 şi 19 grade Celsius. Vântul va sufla slab și moderat, cu uşoare intensificări pe litoral. Minimele termice vor depăşi din nou media climatologică a ultimei decade de octombrie şi vor fi cuprinse între 3 și 12 grade Celsius. Mai ales dimineaţa şi noaptea, pe spații mici va fi ceață.

BUCUREŞTI. Înnorările vor fi persistente şi trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Regimul termic diurn va fi apropiat de cel obişnuit pentru această dată, cu o maximă în jurul a 15 grade Celsius; valorile de temperatură din cursul nopţii se vor situa în continuare peste cele climatologic normale, minima urmând a fi de 9-10 grade Celsius.
LUNI. În regiunile extracarpatice, vremea va fi în general închisă, cu înnorări persistente şi pe arii restrânse ploi slabe sau burniţă. În restul ţării cerul va fi variabil la parţial noros. Vântul va sufla slab și moderat. Regimul termic diurn va fi caracterizat de valori peste cele normale în această perioadă din an în vest, nord-vest şi centru, în timp ce în restul zonelor temperaturile vor fi în general apropiate de mediile climatologice, din nou cu excepţia Moldovei unde va fi o vreme mai rece; maximele se vor încadra între 7 grade Celsuis în nordul Moldovei și 20 de grade Celsuis în Banat şi în sud-vestul Transilvaniei.

Temperaturile minime vor fi cuprinse între 4 și 12 grade Celsius, ușor mai coborâte în depresiunile intramontane. Mai ales dimineaţa şi noaptea local se va semnala ceaţă.

loading...
Loading...

Citește și

CEAŢĂ PE DN67C in judetul Gorj!

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează ca, în judeţul Gorj, pe DN67C …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.