Se SEMNEAZĂ astăzi, la CEO!


La Complexul Energetic Oltenia domneşte pacea socială, în sensul că sindicatele şi administraţia au ajuns la înţelegere în negocierea noului contract colectiv de muncă.

Astfel, CCM-ul va fi semnat chiar astăzi, cu toate punctele negociate între cele două părţi care vizează majorări salariale în cuantumul a 25 de milioane de lei, însemnând printre altele mărirea celor trei prime şi a valorii tichetelor de combustibil.
Noul contract colectiv de muncă va avea o valabilitate de doi ani, dar în 2019 vor mai avea loc discuţii pe tema salariilor, avându-se în vedere transformarea a trei sporuri (sporul de fidelitate, carieră, pericol), într-unul singur. După toate probabilităţile, anul viitor va fi încheiat un act adiţional la CCM-ul care va intra în vigoare la 1 aprilie 2018.

Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

Un comentariu

  1. Praf în ochI, printre cele mai slabe contracte semnate vreodată,bruma de bani mergând la clientela sindicală. Cei mai tineri plecați cât mai repede din ac societate,nu mai vă chinuiţi pe salarii de mizerie prin nămol ,praf,ger şi arșiță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.