Se vrea BARIERĂ peste calea ferată din zona fostei Avicola Târgu-Jiu


Consilierul local de la Ţicleni, Constantin Brănescu, a demarat o campanie de strângere de semnături pentru a-i sensibiliza pe reprezentanții CFR să monteze o barieră la trecerea peste calea ferată din aproprierea fostei Avicola din Târgu-Jiu.

Liderul liberal a întocmit o petiție pe care o va înainta Consiliului Județean Gorj, Primăriei Târgu-Jiu, Prefecturii Gorj și Regionalei CFR Craiova. Constantin Brănescu spune că trecerea peste calea ferată din apropierea fostei Avicola din Târgu-Jiu nu este semnalizată corespunzător. Atrage atenţia că este un real pericol pentru toți cei care sunt nevoiți să o traverseze, de-a lungul anilor fiind înregistrate și decese în zonă. Constantin Brănescu vrea să strângă semnături de la cetăţenii din Ţicleni, Dăneşti şi Târgu-Jiu pentru a atrage atenţia reprezentanţilor CFR să monteze o barieră pentru siguranţa gorjenilor care tranzitează zona. Consilierul local mai are o supărare pe reprezentanții Căilor Ferate Române. Liberalul este nemulţumit că nu taie vegetația crescută pe lângă calea ferată din cauza căreia sunt probleme mari cu vizibilitatea. “Calea ferată nu este semnalizată corespunzător, nu sunt amplasate un semafor sau o barieră. În zonă sunt şapte-opt cruci, acolo au murit oameni, au fost foarte multe accidente. Le atrag atenţia celor de la CFR să defrişeze vegetaţia în preajma căii ferate, vizibilitatea este foarte redusă. Eu fac naveta de la Țicleni la Târgu-Jiu și nu mă simt în siguranță la acea trecere peste calea ferată”, a declarat consilierul PNL.

loading...
Loading...

Citește și

Comerț stradal în buricul municipiului! Piața modernă nu place dar se preferă băncile din oraș

Autoritățile locale motrene au permis comerțul ambulant și primitiv chiar în zona pieței modernizate a …

4 comentarii

  1. E DJ, nu DN. Doar DN au bariere. Pe DJ se instaleaza numai sistemele acustice si luminoase, adica semafoarele. Acolo se poate instala semaforul de la bariera de pe strada 9 Mai, bariera cu sistemul de actionare sa fie mutate pe strada Tudor Vladimirescu, iar trecerea la nivel de pe strada 9 Mai sa fie transformata in pasaj cu h maxim de 5 m sau cat este maximul legal instituit pentru un pasaj auto.

  2. Adrian Pestenaru

    Branescu asta este mai prost ca foamea din el

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: