SECRETAR DE STAT din Ministerul Energiei, AŞTEPTAT la CEO


Doru Vișan urmează să vină, marți, într-o vizită de lucru la Cariera Lupoaia din zona Motru pentru a vedea condiţiile de muncă şi starea utilajelor

Conform liderului sindical Nicu Bunoaica, secretarul de stat ar fi trebuit să viziteze Cariera Lupoaia vineria trecută, însă programul încârcat pe care l-a avut nu i-a mai permis să ajungă la Motru. “Am discutat telefonic, joi seara, şi am stabilit o întâlnire pentru marţi, înainte de Sfânta Maria Mare. Va face o vizită de lucru împreună cu managerul CEO, Sorin Boza, pentru a vedea situaţia excavatoarelor, a cablurilor, a condiţiilor de transport, a utilajelor care ne deservesc. Aşteptăm cu nerăbdare în ceea ce priveşte maşinile cu care se face transportul şi utilajele care ne deservesc să fie schimbate. Vrem ca firma care are în dotare maşinile care nu corespund pentru transportul minelor să nu se mai ocupe de acest serviciu”, a declarat Bunoaica.

loading...
Loading...

Citește și

PLEACĂ din PSD şi PREIA ŞEFIA ALDE Târgu-Jiu? REACŢIE LĂDARU

Conform unor zvonuri care cirulă, în ultima perioadă, în mediul politic, vicepreşedintele PSD Târgu-Jiu, Luis …

2 comentarii

  1. Bunoaica, esti un retardat!. Invata tăticu sa vorbesti corect si apoi casca gura. La scoala cu tine analfabetule!

  2. Visan are programul incarcat cel putin anul asta. Sper, pentru oameni, sa se tina de promisiunea facuta, ca pana acum prea a dat vina pe program ca sa justifice teama de realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.