miercuri , 18 septembrie 2019 - 20:42

SECRETAR DE STAT în MINISTERUL ENERGIEI, promovat de ALDE Gorj. Ce spune Iordache


Vicepreședintele ALDE Târgu-Jiu, Marius Dumitraşcu, a fost numit, la sfârşitul săptămânii trecute, secretar de stat. În plus, Marius Mănescu, fostul șef al Oficiului Județean de Cadastru, a ajuns în Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia.

Ion Iordache nu ştie deocamdată ce atribuţii va avea Marius Dumitraşcu. Speră ca secretarul de stat să primească resposabilităţi legate de unităţile de producere a energiei electrice de pe raza judeţului Gorj. Liderul ALDE Gorj e convins că atât Marius Dumitraşcu, cât şi Marius Mănescu vor putea ajuta judeţul Gorj din funcţiile proaspăt obţinute la nivel central. “Marius Dumitraşcu este una din propunerile noastre pentru postul de secretar de stat, iar nominalizarea lui Marius Mănescu nu are legătură cu noi. Din câte am înţeles eu, a fost intenţia dumnealui şi ştiu mai mulţi oameni care au avut intenţia de a ocupa acest post. A depus dosarul dinainte de a fi la noi la partid şi probabil că acum a considerat ministerul că este momentul să fie cooptat. Am înţeles că ar avea legătură şi cu faptul că la CEO au probleme cu exproprierile şi, fiind şi de meserie, a contat. Avem şi alte nume şi pentru alte ministere. Marius Dumitraşcu, nu ştiu, în momentul de faţă, ce atribuţii va avea sau ce ramură din minister va coordona. Deocamdată, nu m-am întâlnit cu el să discutăm. Probabil, va trebui să se instaleze, să-şi facă cabinetul în câteva zile şi apoi vom vedea. Sperăm să aibă atribuţii şi pe unităţile care sunt din judeţul nostru şi să le putem sprijini prin intervenţia lui de la nivelul funcţiei pe care o are. Cu siguranţă, poate ajuta, dacă cei din minister nu pot, nu mai poate nimeni. La nivelul Consiliului de Supăraveghere politic nu poate fi influenţă. Aşa că, este responsabilitatea celor care sunt acolo să facă o analiză asupra Directoratului şi asupra activităţii şi în limita atribuţiilor pe care le au să propună măsuri”, a declarat Ion Iordache.

loading...
Loading...

Citește și

ȘOCANT! A murit în curtea spitalului, după ce două zile la rând medicii de la două unități medicale au trimis-o acasă spunându-i că nu are nimic!

Sincopele din sistemul medical din Gorj sunt tot mai frecvente, iar din cauza disfuncționalității acestui …

Un comentariu

  1. Parca legea zice ceva de selectie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: