Sediul BCR Motru s-a VÂNDUT! Investitorul, un om de afaceri din municipiu! Cum are de gând să TRANSFORME clădirea!


Spațiul în care își desfășura activitatea Banca Comercială Română Motru, asta până acum o jumătate de an, a fost scos la vânzare de bancă, după ce unitatea s-a mutat într-un spațiu mai mic pe un bulevard central din oraș. Clădirea cu etaj a fost achiziționată la o sumă cu multe zerouri de un om de afaceri local, care vrea să o transforme într-un hotel cu restaurant. De altfel, proprietatea recent achiziționată are peste 2000 de mp și se află lângă Direcția de Taxe și Impozite Locale.

Omul de afaceri cumpărător rămâne să transmită actele de tranzacție către autoritățile locale, având în vedere că terenul pe care se află clădirea este proprietatea primăriei municipiului. De altfel, BCR avea contract de concesiune pe 49 de ani pentru teren, cu posibilitate de prelungire cu încă jumătate din durată. Contractul este încă valabil, și conform legii, terenul concesionat se pune la dispoziție cumpărătorului.
Acest lucru este pozitiv pentru municipalitate, deoarece clădirea este într-o stare avansată de degradare exterioară, schimbând la renovare peisagistic zona, acum fiind un real pericol pentru trecători.
Cetățenii văd cu ochi buni această tranzacție, deoarece investitorul este local, serios, și se pot crea noi locuri de muncă în oraș.
De altfel, CL Motru va ajuta investitorul are un personal numeros la Cătunele, la fel cum a făcut pentru alți investitori care au cerut sprijin autorităților.
Noul hotel va fi unul cu condiții de trei stele. În municipiul Motru mai există un singur hotel similar la intrarea în oraș și alte pensiuni care pot pune la dispoziția turiștilor spații de cazare.


loading...
Loading...

Citește și

Din ciclul „Din beție te trezești…”! Comunicat, de la țeava cazanului, al sindicalistului „INDEOENDENT” Nicu!

„Lupta” pentru CEO se duce pe toate fronturile, din hăul cu lignit și până la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: