SEDIUL ITM Gorj, SPART. Ce spune George Romanescu!


Şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj a chemat, luni, dimineaţa, oamenii legii, după ce paznicul și o femeie de serviciu au văzut geamul spart de la un birou aflat la parterul clădirii.

După ce a fost informat că s-a descoperit biroul răvășit, dosarele fiind aruncate pe jos la întâmplare, şeful ITM Gorj a interzis angajaţilor să mai intre în încăpere până la venirea oamenilor legii şi a chemat Poliţia. O echipă de polițiști a venit la sediul inspectoratului și a făcut cercetări la fața locului pentru a stabili dacă este vorba despre un furt sau doar o tentativă. Ulterior, George Roamnescu a dat dispoziţie angajaților să facă un inventar pentru a vedea dacă toate actele sunt sau nu în instituție. “De dimineaţă, la ora 7:00, când am venit la program, femeia de serviciu şi personalul de la pauză au sesizat şi mi-au adus la cunoştinţă că unul din geamurile din spatele clădirii a fost spart şi s-a intrat într-un birou. Acolo, au fost găsite documente aruncate pe jos. Am sesizat de îndată Poliţia. Am dat dispoziţie să nu intre nimeni în birou, până când nu vor veni oamenii legii. Poliţiştii au venit. Şi-au făcut datoria. În plus, am dat dispoziţie persoanelor din acel birou să-şi facă un inventar, să vedem dacă lipseşte ceva. Acolo, se lucrează pe evidenţa muncii, sunt ştate de plată, calculatoare, laptop-uri. În cel mai scurt timp, fiecare inspector îşi va prezenta o situaţie, să vedem dacă lipsesc sau nu documente. Este prima dată când se întâmplă aşa ceva de când conduc această instituţie. Să sperăm că, în cel mai scurt timp, poliţiştii vor prinde acea persoană care a pătruns ilegal în instituţie”, a declarat inspectorul şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

Președintele CJ Gorj: „ZERO este cifra proiectelor personale realizate de domnul Romanescu”

Cosmin Popescu iese la atac și spune că primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu nu …

Un comentariu

  1. Hotii or fi vrut sa fure ,,,,,vechime in munca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.