Sediul Primăriei Rovinari va fi reabilitat!


Sediul Primăriei oraşului Rovinari va fi reabilitat prin Programul Operațional Regional 2014-2020.
Contractul a fost semnat în cadrul Axei prioritare 3 – Sprijinirea tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiţii nr. 3.1 – Sprijinirea eficienţei energetice, a gestionării inteligente a energiei şi a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, şi în sectorul locuinţelor, Operatiunea B – Clădiri Publice.
Obiectivul general al proiectului vizează creşterea eficienţei energetice în clădirea publică Sediu Primarie din oraşul Rovinari prin derularea de lucrări de intervenţie cu scopul termoizolării clădirii, modernizării instalaţiei de preparare şi distribuire a agentului termic şi a apei menajere, inclusiv utilizarea de surse regenerabile pentru asigurarea necesarului de energie.
Principalele lucrări de intervenție, din cadrul proiectului, vor fi:
• Lucrări de reabilitare termică a anvelopei, a sistemului de încalzire, a sistemului de furnizare a apei calde de consum, a instalaţiei de iluminat în clădiri, a instalaţiei sanitare interioare;
• Instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice şi/sau termice pentru consum propriu – montarea unui sistem de panouri solare.

Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 3 milioane lei.


loading...
Loading...

Citește și

SURSE. CINE aspiră la postul de PREFECT DE GORJ

În ultimele zile, au început să fie vehiculate numele foştilor prefecţi Victor Banța şi Gheorghe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: