ȘEF de deconcetrată din Gorj: Am fost SCHIMBAT POLITIC


Marius Mănescu consideră c-a fost demis POLITIC din fruntea Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Gorj, poziție pe care a ocupat-o vreme de 12 ani.

Fostul șef de la Cadastru este supărat că niciunul dintre șefii PSD sau ai județului nu l-a chemat, mai întâi, la o discuție. Marius Mănescu a fost înlocuit la data de 1 noiembrie din funcție cu Dorel Zgripcea, fratele ginerelui omului de afaceri Nicolae Sarcină. „A fost o decizie a celor care conduc în județul Gorj. Nu știu ce motive au condus la înlocuirea mea. Ar trebui întrebat la Instituția Prefectului, la partidul care conduce în Județul Gorj. Probabil, ceva mi s-a imputat de dânșii. Eu cred că înlocuirea a fost politică. În locul meu a venit un coleg de-al meu, Dorel Zgripcea. Mi-a lăsat un gust amar modul în care am fost înlocuit. Trebuia să mi se spună ceva după o activitate îndelungată în cadrul instituției pe funcție de conducere, trebuia să mi se dea un argument care a condus la această decizie. Eu am încercat să-mi fac treaba cu profesionalism. Am avut o relație bună și cu primarii și cu Consiliul Județean. Eu bănuiesc că înlocuirea are legătură cu activitatea mea din cadrul Comisiei Județene de Retrocedare a Terenurilor. Acolo, îmi exprimam puncte de vedere pe care le consideram îndreptățite, legale. Probabil, asta a deranjat”, a declarat Mănescu.

loading...
Loading...

Citește și

Un cunoscut profesor din Motru a murit!

Profesorul Cucircă Constantin al Colegiului Tehnic Motru a murit în această după- amiază. “Cu profundă …

4 comentarii

  1. Tocmai de la ,, relatia buna cu primarii ,, ai fost schimbat . Urmeaza arestarea ta pentru lucrarile de cadastru falsificate , domenii publice si private ale UAT urilor intabulate pe banda rulanta , nationalizari ale terenurilor oamenilor dupa metodele comunistilor etc . Urmeaza sa te reculegi la mititica .

  2. Chiar si asa . La puscarie cu spagarii.

  3. Tot ce inseamna activitate de retrocedare a terenurilor agricole si forestiere a fost blocat de acest om. Gorjenii sa stie ca el este cel care a incercat prin toate metodele posibile sa blocheze activitatea de retrocedare a terenurilor. Motivul !? Il gasiti la partenerii Zgripcea. Acestia s-au imbogatit de pe urma blocajelor produse la cadastru de Manescu. Zeci , sute de hectare cumparate imediat dupa emiterea titlurilor de fam. Zgripcea de la cetateni care obtineau cu greu documentatiile cadastrale. Politia din Gorj poate reuseste sa-si dea seama de legatura dintre aceste blocaje si cumparaturile facute de Zgripcea…

    • Care politie,pai la noi politia si procuratura doarme pe banii publici,Zgripcea fratele ginerelui luii Sarcina….totul se leaga,dar nu are cine sa se autosesizeze!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: