ŞEF de instituție din Gorj s-a CĂSĂTORIT în SECRET cu o AFACERISTĂ din Târgu Jiu!
Unul dintre cei mai controversați șefi de instituție publică din Gorj, s-a căsătorit în secret, la Primăria Craiova, în urmă cu câteva săptămâni, anunță surse apropiate situației.

Este vorba despre Mădălin Giurcău, comisar şef adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Gorj, care s-a căsătorit cu o doamnă din Târgu Jiu, femeie de afaceri, Clara Bodescu. Aceasta deține o firmă de panificație, pe str. Șușița. Întrebat de ce a ţinut secretă cununia civilă, Mădălin Giurcău, a declarat: „Nu am ţinut neapărat secret acest fapt… Ne-am dorit puţină discreţie. Nu suntem la prima tinereţe, sunt persoană publică şi având în vedere situaţia mea… Am găsit de cuviinţă să nu facem un subiect monden din asta. Nunta va fi anunţată public, evident, va fi cu invitaţi şi va avea loc în octombrie anul acesta. Acum sunt în concediu”, a mai spus Mădălin Giurcău.

loading...
Loading...

Citește și

Sesizări grave făcute de o gorjeancă la adresa unei firme din Târgu Jiu!

O gorjeancă sesizează prin intermediul paginii sale de socializare faptul că o firmă din Târgu …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: