miercuri , 26 septembrie 2018 - 9:36

ŞEF de POLIŢIE, imagini SCANDALOASE!

Un şef din Poliţia Română a reuşit să şocheze mii de oameni, după ce a făcut publice imagini în care apărea alături de mai multe animale ucise chiar de el.

Subcomisarul Marius Budu, comandantul Poliţiei Municipiului Brăila, a ajuns pe „lista neagră” a iubitorilor de animale, după ce s-a lăudat pe pagina sa web cu necuvântătoarele omorâte în timpul unor partide de vânătoare.

Considerat „un şef de nota 10”, după ce a câştigat cu punctaj aproape maxim concursul pentru ocuparea postului de şef al Poliţiei Brăila, scms. Budu are o pasiune care naşte controverse: vânătoarea! Imaginile în care acesta apare mândru, alături de vieţuitoarele ucise, au reuşit să îi scoată din minţi pe iubitorii de animale, care s-au întrebat, retoric, cu ce au greşit nişte bieţi iepuri pentru a sfârşi într-o baie de sânge.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/imagini-scandaloase-cu-un-sef-din-politie-iubitorii-de-animale-au-fost-socati-160313.html?utm_source=Website&utm_medium=antena-3-home-2-stiri&utm_campaign=RSS

loading...
Loading...

Citește și

A nins în România! Locul în care zăpada măsoară peste 10 centimetri

Drumarii au început să deszăpezească Transfăgărăşanul, pe anumite porţiuni ale şoselei zăpada viscolită depăşind 10 centimetri, …

Un comentariu

  1. Pe Isac de la Sadu trebuia să-l ia. CU DROGURI CÂND ACOPERĂ INTERLOPII

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.