ŞEF din CEO, ATAC la adresa unui LIDER sindical: E în PAMPERS în mișcarea sindicală!


Şeful Sectorului de Conservare și Închidere Mine, Ilie Petrescu, îl face cu ou şi cu oţet pe liderul sindical de la Cariera Lupoia, Nicu Bunoaica.

Ilie Petrescu a reacţionat, după ce Nicu Bunoaica l-a acuzat în presa locală că foloseşte minerii pe care-i are în subordine la muncile din gospodăria sa. În plus, liderul Sindicatului Solidaritatea 2013 a solicitat ca angajaţii de subteran să fie trimişi în producţie în cariere de şefii companiei, pentru că nu fac mai nimic. “Bunoaica nu este lider sindical, ci portavocea unor oameni. Are nesimțire și tupeu. Nici nu ştie ce înseamnă să lucrezi la subteran. Îl rog pe Sorin Boza să ni-l dea nouă, să-l băgăm în subteran. Ăsta, cred că toată viaţa lui a fost la plajă pe la excavatorul de la Lupoia. E în pampers în mișcarea sindicală. Să-i fie rușine obrazului pentru că a jignit minerii de la subteran!”, a declarat Petrescu.

Bunoaica: Petrescu să pună mâna pe muncă

Nicu Bunoaica susţine, în continuare, că Ilie Petrescu îi foloseşte pe minerii pe care-i are în subordine la diverse treburi prin gospodăria sa. Liderul sindical spune că are dovezi clare în acest sens. “Eu voi fi un lider sindical etalon, toţi vor lua exemplu de la mine. Definiţia liderului este Bunoaica, nu Marciuc, nici Bădiţa, nici Roşca, nici omul politic Petrescu. Ilie Petrescu să pună mână pe muncă, că ia bani frumoşi, s-ar putea să încaseze şi pensie specială, în timp ce noi riscăm să pierdem grupa de muncă. Nu pot fi prieten cu dânsul, nici cu conducerea CE Oltenia. O să-i cer lui Sorin Boza să-i aducem pe minerii de la subteran la muncă. Nu se poate să aibă grupa I de muncă şi să stea pe bătătura lui Petrescu. Să mă dea în judecată, dacă nu este aşa. Am fotografii, vecinii săi sunt martori. Dânsul nu are numai prieteni, ci şi duşmani”, a precizat Bunoaica.

loading...
Loading...

Citește și

IN-CRE-DI-BIL! Fiul patronului cofetăriei din Tg-Jiu unde a fost filmat un șobolan pe perete, numit șef la Protecția Consumatorului Gorj!

Comisarul Constantin Milosteanu, fiul acționarului majoritar al Societății de Alimentație Publică Cofetării Patiserii VENUS SA, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.