miercuri , 11 decembrie 2019 - 11:14

Șef NOU la Energie!


Iulian Robert Tudorache a fost numit secretar de stat în Ministerul Energiei, în aceeași zi în care Cristian Buşu a fost eliberat din funcţie, conform unor decizii ale premierului Sorin Grindeanu, publicate miercuri în Monitorul Oficial.

Tudorache este avocat, consilier local la Primăria Pitești și președinte al organizației Pitești a ALDE, partid din care face parte și ministrul Energiei Toma Petcu, arată Energynomics.ro. A fost consilier al fostului ministru al Energiei Andrei Gerea, în 2015, an în care a fost consilier al directorului general al companiei Conpet, membru în Consiliul de Administraţie al Regiei Autonome Tehnologii pentru Energia Nucleară (RATEN), membru în Consiliul de Administraţie al Complexului Energetic Hunedoara (CEH), membru în secretariatul tehnic al Nuclearelectrica şi membru într-o comisie de negociere a companiei de proiect Hidro Tarniţa SA.

Consilier personal

Tot în această lună, Remus Vulpescu, fost şef al Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI), în 2012, a fost numit consilier personal al ministrului Energiei. În trecut, Vulpescu a mai ocupat funcţia de membru al Consiliului de Administraţie al Rompetrol Rafinare Constanţa (unde statul este acţionar cu o cotă de 44,6%), a mai fost membru în Consiliul de Administraţie al Transgaz şi director al producătorului de echipamente energetice Vulcan Bucureşti.

loading...
Loading...

Citește și

CINE CONDUCE ALDE GORJ?

Organizaţia judeţeană a liberal-democraţilor gorjeni a rămas fără preşedinte de circa două săptămâni, de când …

2 comentarii

  1. Si CipCirip Arthur ? Si CiPrian ce mai face cu orgoliul PSD ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: