ŞEFII carierelor din CEO, băgaţi în ŞEDINŢE. Ce PROBLEME discută


Conducerea Complexului Energetic Oltenia a demarat o serie de întâlniri cu șefii din carierele miniere pentru a discuta despre exproprieri, condiţiile de muncă, dar şi problema personalului.

Seria întâlnirilor cu mai marii mineritului a început, săptămâna trecută, la Cariera Roşiuţa. Până pe data de 15 august, vor avea loc şedinţe în toate bazinele miniere, Jilţ, Motru şi Rovinari. Ion Ruşeţ este optimist că se vor găsi soluţii şi pentru realizarea stocurilor de cărbune pentru iarnă. În acest moment, sunt probleme mari cu exproprierile. “Conducerea CEO a demarat o serie de consultări, întâlniri la nivelul unităţilor miniere în cele trei zone, Jilţ, Motru şi Rovinari pe mai multe teme. E vorba de condiţiile de muncă, evoluţia resurselor umane, investiţiile şi achiziţia de terenuri, având în vedere că sunt probleme în zonele miniere. Întâlnirile au loc începând cu şefii de sectoare. Am început întâlnirile din zonele miniere săptămâna trecută, la Cariera Roşiuţa. Vom continua pe zonele Jilţ şi Rovinari. Apreciem că vom finaliza discuţiile în toate subunităţile în jurul datei de 15 august. La întâlniri participă şi inspectorii sociali. Din cauza problemelor legate de exproprieri sunt ceva dificultăţi privind realizarea stocurilor de cărbune, dar tehnologii Direcţiei Miniere s-au angajat că le vor rezolva. Eu sunt optimist că le vor rezolva. Unii proprietari de terenuri vin cu pretenţii exagerate”, a precizat consilierul managerului CEO.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

5 comentarii

  1. E pamantul lor si au ce pretentii vor.

  2. Zau mai comunistoidule fecaloid???? Pretentii exagerate ? Poate proprietarii mai au doar acele pamanturi de la parinti sau bunici , poate acolo au toate amintirile copilariei lor . Nu toate lucrurile sunt de vanzare mai pokeristule. Eu personal cand merg prin anumite locuri imi aduc aminte de parintii care nu mai sunt , cand mergeam impreuna la coasa , la vie ,la ciuperci , ne jucam impreuna , munceam impreuna , sunt amintiri dragi care nu sunt de vanzare pentru toti banii CEO .Si apoi mai jucatorule patimas de poker ,,,,,,,casa parinteasca nu se vinde .

  3. ,,Pretentii exsagerate,, Cei afectati de lucrarile miniere au dat compania in judecata si au obtinut in instanta sume de bani apreciabile pentru refacerea proprietatii. Compania insa doreste sa ,,confiste,, proprietatile la sume sub cele acordate de instantele de judecata. Fenomenul de ,,desradacinare,, de pierdere definitiva a proprietatilor nu poate fi cuantificat. precum si degradarea vietii in zonele limitrofe activitatii miniere. Cine sunt profitorii – nu statul roman – politicul cu clica celor care vremelnic sunt la butoanele companiei. Sa nu uitam ca ,,baietii destepti,, din minierit au parvenit de pe urma acestor abordari ! Aceasta parvenire in cardasie cu politicul i-au transformat in zei locali care ameninta ,,supusii,, -fapt concret amenintarea primarului de Rovinari cu ,,sa isi vada de nasul lui,, !

  4. problema in CEO nu e doar asigurarea cantitatii de carbune necesare ci si eficienta cu care aceasta se consuma. La SE Isalnita in loc de reducerea consumurilor cu 2000t/zi ( O naveta) cum ne-am laudat la punerea in functiune a gratarelor post ardere se consuma cu 1000t/zi mai mult decat in 2014. asta inseamna asigurarea stocului de iarna (360000 t) doar din eficienta(1.63 t/MWh acum fata de 1,45t//MWh in 2014). De ce oare? Cine analizeazza si ce masuri dispune? Ca sa nu analizam ce e la SE Turceni!

    • Eu cred ca pierderea ar fi cam de 450000 t/an , la o productie de 2500000 MWh, si nu 360000 t. Oare domnul Bozz stie, sau se multumeste cu ce ii toarna in ureche subalternii ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.