Șefii CE Oltenia încearcă să recupereze banii pe cărbunele livrat


Directorii CEO au purtat negocieri în aceste zile cu șefii societăților datornice, pentru a stabili o modalitate de plată și constituirea unor garanții. Este vorba despre Colterm SA, cu o datorie de 12.250.000, pentru livrarea a 200.000 de tone de lignit.

Contractul a fost încheiat în noiembrie 2016 și se va încheia la sfârșitul lunii aprilie, 2017. Un alt datornic este și UATAA. Societatea are să achite CEO 3.700.000 de lei, pentru 60.000 de tone de lignit. Contractul a fost semnat în octombrie 2016 și este valabil până la data de 30 martie 2017.

 

Drept la replică

Referitor la articolul apărut în cotidianul Gorj Domino, în data de 17.02.2017, cu titlul “Sefii CE Oltenia încearcă să recupereze banii pe cărbunele livrat”, autor Mihaela Horvath, în care se afirmă că „directorii CEO au purtat negocieri în aceste zile cu șefii societăților datornice, pentru a stabili o modalitate de plată și constituirea unor garantii” pentru două contracte de livrare cărbune aflate în derulare, facem următoarele precizări:
Pentru contractele aflate în derulare, încheiate cu Colterm Timișoara și UATAA Motru, la care se face referire în articol, nu există cantități de cărbune livrate și neplătite.

Conform clauzelor contractuale, cumpărătorul are obligația de a efectuă plată în avans pentru cărbunele ce urmează a se livra. Clauzele contractuale au fost în totalitate respectate.

În scopul corectei informări a opiniei publice, va rugăm să publicați punctul de vedere al CE Oltenia în aceleași condiții editoriale că cele ale articolului menționat.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.