Şefii CEO, la întâlnire cu 300 de salariaţi: Locurile de muncă şi salariile, principalele griji

ciurel-cu-medintu

– „Oamenii nu cunoşteau situaţia reală a complexului”

Directorii Complexului Energetic Oltenia au avut prima întâlnire cu câteva sute de salariaţi ai companiei, din zona Mătăsari, sâmbătă, la Casa de Cultură din localitate. Salariaţii fac parte din organizaţiile sindicale afiliate la FNSE „Univers”.

cosmin-popescu

Directorul general, Laurenţiu Ciurel, şi directorii Aurel Medinţu, Cosmin Popescu şi Aurel Antonie s-au întâlnit cu aproximativ 300 de salariaţi ai companiei şi au răspuns întrebărilor acestora legate de problemele actuale ale societăţii şi, implicit, despre locurile de muncă şi salarii. Întâlnirea cu angajaţii a durat peste trei ore, Aurel Medinţu declarând că acestora li s-a expus situaţia companiei în detaliu.

antonie-debarcader

CEO va demola blocurile „fantomă” de la Mătăsari

În opinia directorului Diviziei Energetice, Aurel Medinţu, oamenii nu cunoşteau situaţia complexului: „Aveau impresia că administraţia, pur şi simplu,  nu vrea să le acorde drepturile… După ce domnul Ciurel le-a prezentat situaţia reală a companiei, cu momentele prin care noi toţi am trecut în aceşti doi ani, despre echilibristica pe care o facem ca să rămânem în piaţă, oamenii au înţeles că de fapt situaţia nu e roz deloc. Cert este că principalele lor griji sunt păstrarea locurilor de muncă şi salariile. Au urmat apoi întrebările şi au fost multe, dar s-a răspuns la toate. A fost şi primarul localităţii Mătăsari, care a ridicat o problemă extrem de serioasă şi destul de veche. A fost o obligaţie a fostei SNLO să facă o aducţiune de apă potabilă în localitate, de undeva din munte. Lucrarea s-a realizat, numai că apa nu a mai ajuns la oameni… Această problemă trebuie rezolvată repede şi este în sarcina CEO. O alta, care vizează tot localitatea, sunt blocurile acelea ridicate, dar nefinalizate şi lăsate aşa, în paragină, de foarte mulţi ani. Blocurile trebuie dărâmate şi vom ajuta primăria în această privinţă, cu oameni şi utilaje, dar şi cu transportul molozului ce va rezulta din demolare.  Revenind la problemele salariaţilor, s-a ajuns la concluzia că astfel de întâlniri sunt deosebit de importante atât pentru administraţie, cât şi pentru salariaţi şi, astfel, acestea vor avea loc trimestrial, în zonele unităţilor miniere”, a mai spus directorul Diviziei Energetice.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este Sergiu Sgurescu, în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.