Șefii minerilor s-au dat în stambă LIVE la Motru, de Sfânta Varvara! Petrecerea de la cariere vs. cheful cu lăutari de la subteran


După ce au depus, în mod solemn, coroane de flori la monumentul minerilor din Motru, arătându-se extrem de afectați de momentul comemorării lucrătorilor din minerit căzuți la datorie, o parte a reprezentanților sindicatelor și ai administrației CEO s-au dedat la o mare destrăbălare, la un restaurant din oraș. Inițial, șefii și-au deschis apetitul la cantina lui Ciorecan, unde s-a organizat o primă petrecere, fără lăutari și fără un meniu de sărbătoare. Cei cu chef s-au mutat însă la petrecerea celor de la subteran, unde nu făcut dedicații, au jucat în jurul lăutarilor și și-au slobozit gurile udate serios cu alcool. Amuzat a fost că, marți, în jurul orelor 16.00, cheful mineresc de la restaurantul de lângă spital era transmis live pe rețele de socializare, de mai mulți mineri pătrunși de euforia evenimentului, udat la greu de alcool din producția 2018.

Vârful acestei distracții a fost înregistrat la orele 19.00 când șefii carierelor motrene s-au adunat în jurul lăutarilor, cântând și scoțând chiote, spre uimirea simplilor angajați din minerit, care priveau uimiți de acasă, de pe telefoane, transmiterea chefului în direct.
Printre participanții văzuți pe rețele de socializare s-au numărat ambii directori ai EMC Motru, Dafinoiu având la petrecere și adjunctul, Cristea Fluierătorul, angajat la subteran, fost lider de sindicat, care așteaptă cu bagajele făcute următoarea sentință judecătorească, Daniel Burlan, proaspăt ales în Directoratul CEO, Nelu Roșca, liderul de la Roșiuța, Dan Pârvulescu, liderul FNME, David, directorul Carierei Roșiuța și Eugen Corcoață, directorul UATAA. În acest cadru festiv, a curs cu dedicații din partea participanților la eveniment, cele mai multe primindu-le Roșca și David Constantin, ambii fiind însoțiți de mai mulți membrii de sindicat de la Roșiuța.

Unii cu bun simț, alții..

Din filmările de la orele 16.00 apare la chef și Dobrițanu, directorul Direcției Miniere, alături de consilierul lui Boza, Rușeț, de Predoiu, consilierul lui Vișan și de Sorin Olaru, șeful de Resurse Umane, persoane care s-au retras în mod civilizat, înainte de începerea dezmățului. Respectivii au făcut act de prezență, iar când au văzut că unii se dau în stabă au plecat din local.
Pe rețele de socializare, privitorii la dezmățul mineresc au ajuns să posteze mesaje prin care îi avertizau pe petrecăreți că sunt văzuți în direct de toată lumea și chiar le transmiteau să aibă grijă la gesturi și la cuvintele scoase că îi vede toată lumea. Asta pentru că unii dintre șefi își arătau semne obscene ori fluierau cu degetele băgate în gură, spre stupoarea privitorilor.

Live de la minerii din Roșiuța

Alertați, sindicaliștii lui Roșca au luat măsuri urgente cu cei în cauză, unul fiind chiar un salariat de la Roșiuța, au șters rapid postările live, dar nu și mărturiile celor care au văzut cum s-au destrăbălat șefii lor din minerit, asta după ce i-au văzut, cu câteva ore înainte, cu fețele lungi la depunerea de coroane.
Simplii mineri pot înțelege aceste gesturi, dar nu pot pricepe cum șefii lor cu înalte studii se pot deda la un comportament de acest fel mai ales că mineritul este cu apa până la gât.
Pe Facebook a rămas încă postarea uneia dintre cântărețele care au animat petrecerea în cauză, aceasta avertizând că este în drum spre marele chef mineresc.
Petrecerea cu numărul doi, organizată în apropierea spitalului din oraș s-a finalizat marți după orele 22.00, la chef participând în jur de 100 de participanți.

Două chefuri minerești pentru un minerit aflat pe topogan

Potrivit martorilor, de această dată, sindicatele celor din subteran au fost la înălțime, față de petrecerea celor de la suprafață de care s-au ocupat liderii Roșca și Bădița.
Cheful celor de la cariere s-a organizat la cantina lui Ciorecan, unde a participat spuma, adică șefii din minerit și administrația CEO, politicieni și administrație locală. Petrecerea a fost pe zi, s-a terminat după ora 15.00 și a fost fără lăutari și cu un meniu nu foarte sofisticat.
Petrecerea următoare, organizată marți de cei de la subteran, a fost însă mai tare, o parte dintre cei de la primul chef mutându-se gata animați la al doilea chef. Aici s-au dat în stambă, petrecând cu lăutarii încă câteva ore bune.

loading...
Loading...

Citește și

Peste 5,8 miliarde de lei vechi, prejudiciu la o PRIMĂRIE din Gorj! Edilul s-a pontat la serviciu deși era în vacanță în Israel!

Camera de Conturi Gorj a transmis la începutul acestei luni Consiliului Local Țicleni raportul de …

6 comentarii

  1. I-a spune-mi tu , analfabetul p.. ( era să zic), cum ar fi trebuit să se desfășoare, cu puterea ta de analiza, afectată de analfabetism si proasta educație, un chef cu lăutari! Și cum crezi, ca se desfășurau cheiurile cu lăutari și mineri, acum 30, 29, 25….( aceste sunt numere boule) de ani! Marș, mă! Prostovaneee, ai luat-o lângă cu un cuvânt ce-ți pare că te face mai inteligent ! Retele! Socializare! Inca o data, doar pe meritul tau😁Marș, mă!

    • Ma, nu cumva esti si tu unul dintre retardatii care si-au petrecut pana s-au pi.sat pe ei?…

      • Gogooooota, probleme mă? Nu prostovane, n-ai nimerit! Eu am fost la scoala la timpul și locul potrivit! I-ar te dai în stambă, prostovane! După ce ai fost decalat ca prostii ce petrec noaptea în redacție, goooguuu, ipse care si-onfipse și ceilalți doi, trebuie musai să vadă boboru ca tu esti boacteru’ care face atmosfera, ca e foaia șmecheră! Marș, mă! Vezi ca e încă unul cald, cum va place! Googuuta, esti in județeană fraierica! Tu vrei în La Liga, balosel? La televizor, fraierica!

  2. ce moace de psd-isti…nu i de mirare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: