sâmbătă , 25 ianuarie 2020 - 3:41

ȘEFUL CJ Gorj, despre COLABORAREA CEO cu Artego


Președintele Consiliului Județean a reacționat după ce deputatul Dan Vâlceanu a declarat, săptămâna trecută, că nu înțelege de ce Sorin Boza și Viorel David au fost chemați la discuții la sediul CJ pentru a aplana conflictul apărut în ultima perioadă.

Liderul PNL Gorj s-a întrebat dacă nu cumva caietul de sarcini al licitației pentru benzile de cauciuc s-a făcut la sediul PSD. Cosmin Popescu transmite că nici vorbă de așa ceva. Șeful județului spune că discuția dintre managerul CEO și directorul Artego era necesară pentru a nu fi oprită colaborarea care durează de peste 30 de ani. “A fost o discuție care era necesară în ceea ce privește relația de colaborare. O relație de colaborare începută în anul 1981. Să nu uităm, de-a lungul timpului, mineritul din Gorj s-a bazat pe Artego, iar Artego s-a bazat pe societatea CNLO sau actualul CEO. Era necesar acel dialog, erau necesare anumite clarificări de ordin juridic, au anumite contracte încheiate și mai ales nevoia actuală a mineritului de a se dota până în perioada de iarnă cu anumite cantități de bandă transportoare ne-a făcut să stăm la aceeași masă și să găsim o soluție comună. Sper să se țină de cuvânt și acea soluție găsită să fie pusă în practică, neîncălcând în niciun fel legislația în materie. Am văzut anumite reproșuri că ar fi făcute în alte locuri caietele de sarcini. Nu! Caietele de sarcini se fac în cadrul CEO, ținând cont de ceea ce înseamnă legislația în vigoare. Dumnealor au un acord cadru în vigoare.Vor continua pe acel acord cadru. Dacă nu, vor continua procedura de achiziție în condițiile stabilite de către CEO”, a declarat Popescu.

loading...
Loading...

Citește și

Pensiunea mezinului primarului de Bustuchin, invizibilă de aproape 12 ani! Terenul concesionat din 2008, închiriat la firme private

Un consilier local liberal din Bustuchin lansează acuzații grave la adresa primarului comunei, Ion Ciocea, …

Un comentariu

  1. In.loc sa promoveze concurenta, ei promoveaza cumetria… de aia a ajuns gorjul un judet plin de sarantoci si asistati social.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.