Șeful CJ Gorj, Ion Călinoiu: Pentru ce a făcut la spital, Nicoleta Manu trebuie să plece!

calinoiu_2

Șeful Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, a dat termen până ieri firmei Tetraedru (care administrează Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu) să înlocuiască managerul unității, Nicoleta Manu, numit foarte recent în această funcție. Cum nu a primit niciun răspuns din partea firmei cu pricina, Ion Călinoiu a mai acordat… un termen.

După scandalul în care Nicoleta Manu a vrut să-l schimbe prin orice mijloace pe șeful laboratorului de analize medicale, Aurelian Udriștoiu, conflict care a generat și o anchetă penală – vizate fiind analizele fictive, președintele CJ, Ion Călinoiu, a declarat că nu mai poate lucra și coopera cu actualul manager.

„Le-am mai acordat câteva zile”

În ciuda ultimatumului dat de Ion Călinoiu, firma Tetraedru nu și-a numit alt manager, Nicoleta Manu declarând că numirea sa în această funcție a fost făcută de o firmă privată și nu de Consiliul Județean. Întrebat despre ce urmează să se întâmple și ce ar mai avea de făcut (într-o situație cel puțin ridicolă precum cea de față), Ion Călinoiu a spus: „Nu-mi rămâne nimic de făcut. Am cerut un alt manager care să reinstaureze calmul în instituție și să îmbunătățească în spital condițiile pentru pacienți. Este nevoie de o atmosferă de lucru normală, în care cadrele medicale să nu se simtă sub presiune. Pentru ce a făcut Nicoleta Manu în spital, ea trebuie să plece. Am spus foarte clar reprezentanților firmei Tetraedru să aducă alt manager pentru spital pentru că altfel nu se poate lucra cu mine. Le-am mai acordat câteva zile, perioadă în care aștept să se rezolve această problemă. Pe de altă parte, trebuie luate măsuri și în cazul medicului Udriștoiu”, a mai spus șeful CJ.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Un comentariu

  1. dar despre Directoare Medicala Caliman de ce eviti sa vorbesti? este cel mai prost medic, nu are nici o legatura cu partea medicala,e varza, ar face orice sa fuga de responsabilitati, prost pregatita profesional si tacanita. se vehiculeaza ca ar fii fina dumneata si o ti sub aripioara, oare asa o fi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.