Șeful Compartimentului ORL al Spitalului Municipal a DEMISIONAT! În locul medicului numită nevasta unui polițist


Doctorul Jamal Iskandarani, cel care a condus de peste un deceniu, Compartimentul ORL al Spitalului Municipal Motru a demisionat din funcție la finalul lunii trecute. Surse din unitatea medicală susțin că medicul ar fi avut unele supărări la adresa conducerii spitalului, dovadă că în locul său a fost numită, prin decizie a managerului, șefa Compartimentului Oftalmologie, soție de polițist, și nu un chirurg. De altfel, cele două compartimente funcționează ca parte a Secției Chirurgie a Spitalului Municipal Motru, dar la conducerea lor nu sunt medici din această specialitate.

Demisia doctorului Jamal Iskandarani, medic stabilit de 15 ani la Motru după ce a prestat o perioadă și la Spitalul nr.1 din Craiova, acesta studiind medicina în Kuweit, a uimit comunitatea municipiului, acesta fiind destul de apreciat de către pacienți. Aceștia nu își explică de ce s-a supărat doctorul și a renunțat, așa, dintr-o dată, la funcție, iar unii au bănuit chiar un conflict cu conducerea unității medicale.
Cert este că, înlocuitorul lui Jamal Iskandarani a alimentat zvonurile potrivit cărora medicul a fost ,,lucrat,, din interior, asta deoarece managerul Efrim a ales să o pună șefă peste ORL tocmai pe doctorul oftalmolog Silvia Pârvănescu, care ar avea o activitate slabă pe compartimentul de oftalmologie.

Muncă puțină, responsabilitate multă!

Surse medicale spun că doctorița, numită de o săptămână peste ORL, are cel mult 5 pacienți pe lună în compartimentul pe care l-a condus până săptămâna trecută iar acum e șefă și peste ORL. Motivul numirii ar fi doar că respectiva este nevastă de polițist, nu că ar fi o mână de fier care să fie capabilă să conducă două compartimente.
În acest context, nu se înțelege de ce managerul Efrim nu l-a numit șef la ORL, urmare a demisiei doctorului Iskandarani, măcar pe un chirurg, acesta având de ales între Cîrju Bogdan, chirurg care prestează de 5 ani în spital și Ecaterina Neamțu, aflată de un an în unitatea medicală.
Toți au mizat pe Cîrju, dar Efrim a preferat-o, în mod surprinzător, pe doctorița cu specializare oftalmologie.
În Secția de Chirurgie mai este și doctorul Teodor Zavate, dar condamnarea sa nu îl face pretabil pentru o astfel de funcție.

loading...
Loading...

Citește și

Rotaru, Stan și Mosor își caută partid. UNPR și ProRomânia, recycle bin!

Unele dintre cele mai controversate personaje publice ale Gorjului își caută susținere politică, în această …

Un comentariu

  1. Iskandarani Jamal

    Referitor la acest articol,vreau sa lamuresc anumite aspecte.In primul rand nu am fost intrebat de nimeni si nu mi-a fost ceruta parerea in legatura cu continutul acestui articol,nu sant de acord cu aceasta dezinformare si jignire adusa la adresa colegilor mei.Demisia mea a fost de natura personala si nu sant de acord ca cineva sa se foloseasca de acest act pentru a dezinforma comunitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.