duminică , 15 decembrie 2019 - 20:46

ŞEFUL DSV Gorj, REACŢIE după ce PREFECTUL a trimis Corpul de Control la direcţia pe care o conduce


Nicolae Călescu nu are emoții privind verificările pe care Corpul de Control al Prefectului județului Gorj le face în această perioadă la DSV Gorj.

Directorul Direcţiei Sanitar Veterinare Gorj a venit cu noi precizări după ce prefectul Cristinel Rujan a emis ordinul în urma căruia, în aceste zile, s-a desfășurat un control la DSV. Totul, după ce presa locală a relatat despre scandalul vânzării cărnii de porc suspectate de infestare cu pestă porcină, în hala din Piața Centrală a Târgu-Jiului. Directorul Direcției Sanitar Veterinare Gorj spune că a pus la dispoziția Corpului de Control documentele solicitate. Nicolae Călescu dă din nou asigurări că instituția pe care o conduce a reacționat prompt în cazul cărnii de porc vândută în hala din Piața Centrală a Târgu-Jiului suspectată ca fiind infestată cu virusul pestei porcine africane. În plus, șeful DSV Gorj a spus că inspectorii instituției nu au nici măcar suspiciunea că s-ar fi comercializat carne cu pestă, având în vedere că în județ nu s-au mai răspândit focarele. Călescu a mai declarat că în urma verificărilor făcute s-a descoperit că sursa nu a fost cumpărara cărnii de porc din hala din municipiu.“ Nu avem suspiciunea că s-a vândut carne cu pestă. Mă aștept ca după verificările Corpului de Control să se lămurească lucrurile. Să se încheie odată pentru totdeauna știrea falsă care a pus instituția într-o lumină proastă”, a declarat șeful DSV.

loading...
Loading...

Citește și

Iată ce spune deputatul Vîlceanu despre cei doi afaceriști propuși pentru Consiliul de Supraveghere al CEO: Sunt extrem de inteligenți și adaptați la ce înseamnă economie!

Răzvan Alex Ionescu și Iulian Vasile Popescu sunt doi târgujieni susținuți de PNL Gorj pentru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: