sâmbătă , 14 decembrie 2019 - 23:02

ŞEFUL judeţului, MESAJ pentru PRIMARI. E vorba despre BANI!


Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj dă asigurări că, în luna iunie, guvernul va face rectificarea bugetară pe care o aşteaptă cu sufletul la gură toţi primarii din judeţ.

Mulţi edili s-au plâns, în ultima perioadă, că vor rămâne fără bani de salarii şi fără fonduri pentru asigurarea cofinanţărilor în 2-3 luni. Cosmin Popescu le transmite să stea liniştiţi, pentru că vor primi sumele necesare pentru funcţionare, dar şi pentru derularea investiţiilor. Şeful judeţului e mulţumit că Gorjul va deveni un adevărat şantier după ce majoritatea proiectelor aprobate pe PNDL 2 au fost scoase la licitaţie de primarii gorjeni. “Trebuie să aşteptăm luna iunie. Conform codului fiscal, rectificarea se face după 6 luni. Şi noi, Consiliul Judeţean, aşteptăm această rectificare în vederea cofinanţării proiectelor . Cu siguranţă, va fi o rectificare în urma căreia să fie asigurată atât funcţionarea primăriilor, cât şi cofinanţările proiectelor de investiţii. Săptămâna trecută, împreună cu deputatul Mihai Weber, am avut o discuţie la Ministerul Dezvoltării. Am discutat cu secretarul de stat Adrian Gâdea şi cu vicepremierul Paul Stănescu. Din cele 163 de proiecte aprobate pentru judeţul Gorj s-au semnat contracte de finanţare pentru 154, au mai rămas de parafat 9. Marea majoritate a proiectelor au fost scoase la licitaţie, sunt în procedură finală de contractare. Gorjul va deveni un șantier. Vor fi reabilitate și modernizate unități de învățământ, dispensare medicale, alimentări cu apă și introdusă canalizare”, a declarat Cosmin Popescu.

loading...
Loading...

Citește și

ACUZAȚII după alegerile din FNME: Roșca a fost LUCRAT. A fost o FĂCĂTURĂ

Liderul Sindicatului Lignitul Oltenia susține că la conferința de alegeri de marți a Federației Naționale …

2 comentarii

  1. Domnu fost infractor,ajuns acum saf de cj,numai serviciile stiu cum,mai lasa minciunile astea ca esti praf!nu ai o realizare,idp moare,salarii mai mici,scandaluri peste tot,tii cercetati penali in functii de manager,esti praf,lasa minciunile!

  2. Vezi ce faci cu banii oamenilor din Dgaspc sa îi ia odată ca în rate sa i ia nevasta ta care are 6000 lei. Vrem sa vedem ce faci ca ai ajuns la fundul sacului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: