ŞEFUL JUDEŢULUI RĂSPUNDE ACUZAŢIILOR aduse de PNL


Cosmin Popescu a reacţionat după ce consilierul judeţean PNL Denisa Suță i-a făcut vătafi pe șefii județului pentru repartizarea pe unități administrativ-teritoriale a cotei de 20% din TVA și impozitul pe venit pentru echilibrarea bugetelor locale pentru 2020 și estimările pentru 2021 și 2022.

Liberala Denisa Şuţă a acuzat, zilele trecute, pe pagina de socializare, că orașul Turceni va primi mai mulţi bani decât Târgu-Jiul și Motrul la un loc, în vreme ce jumătate din localitățile liberale din județ au zero în dreptul lor. Denisa Suță i-a întrebat și, pe pagina de socializare, pe șefii județului în bază căror criterii au făcut repartizația și estimările sumele către primării. Cosmin Popescu îi acuză pe liberali de demagogie. Spune că au început deja campania electorală pentru alegerile locale din 2020. Șeful județului afirmă că, în ultima ședință de consiliu județean, nu s-a făcut o repartiție a banilor, ci o prognoză în baza datelor trimise de către Finanțele Publice Gorj în ceea ce privește perioada 2020-2022. „Nu s-a făcut o repartiție a banilor, ci o prognoză în baza datelor trimise de către Finanțele Publice Gorj în ceea ce privește perioada 2020-2022. Asta nu înseamnă că la aprobarea bugetului pe 2020 nu vom ține cont de toate nevoile fiecărui UAT. Acuzaţiile liberalilor sunt o simplă demagogie. Au început campania electorală pentru alegerile locale din 2020”, a declarat Popescu. Preşedintele consiliului judeţean este convins că și guvernul va ține cont de problemele primăriilor din județ și la rectificarea bugetară vor fi alocate sumele necesare pentru funcționare până la sfârșitul anului. “Știm exact execuția bugetară a fiecărui UAT. Știm că trebuie să-i ajutăm pe primari, ăsta este rolul nostru. Îi spun doamnei Șuță să se uite pe cifre și apoi să discutăm. Eu vorbesc pe cifre, nu pe teme politice”, a conchis Cosmin Popescu.

loading...
Loading...

Citește și

Peștișani. Fuiorea, CONVINS că-l ÎNVIGE pe Pigui în alegerile locale

Fostul viceprimar al comunei Peștișani candidează din nou la primărie, de data aceasta, din partea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.