ŞEFUL UATAA Motru, REACŢIE după ce primarul a anunţat că va cere CL DEMITEREA sa din funcţie


Gigel Jianu a făcut un proiect de hotărâre prin care solicită schimbarea administratorului special pe care-l va pune pe ordinea de zi a ședinței consiliului local de săptămâna viitoare.

Primarul de la Motru îl acuză în continuare pe administratorul special de incompetență și de comiterea unor lucruri grave la uzina de alimentare cu apă și agent termic. Deşi a ameninţat că va sisiza Direcţia Naţională Anticorpţie, Gigel Jinau nu a făcut până acum acest lucru. În schimb, săptămâna viitoare, va supune consilierilor locali la vot proiectul de hotărâre prin care cere demiterea lui Eugen Corcoaţă. Administratorul special al UATAA spune că Gigel Jianu nu cunoaște legea, pentru că, de fapt, prin proiectul de hotărâre cere schimbarea Adunării Generale a Acționarilor. Administratorul special al uzinei aflate în insolvență spune că demersul nu poate avea finalitate. Eugen Corcoață atrage atenția că UATAA are de suferit de pe urma atacurilor pe care primarul Gigel Jianu le lansează. În ultimii 3 ani, sute de motreni s-au debranșat de la sistemul centralizat de căldură și apă caldă. Administratorul special susține că uzina ar putea intra chiar în faliment.“Am fost informat în legătură cu acet proiect de hotărâre, care vizează în principal, cu totul altceva. Practic, Gigel Jianu, neînţelegând legea vrea să schimbe Adunarea Acţionarilor. El nu ştie că în procedura de insolvenţă atât consiliul de Adminsitraţie, cât şi AGA sunt suspendate. Societatea îşi desfăşoară activitatea în baza unei legi speciale, respective Legea 85/2014, legea insolvenţei. Sigur, era de aşteptat şi nu mă surprinde. Atunci când nu faci nimic, vii cu tot felul de lucruri care sunt pe lângă lege. Sunt învăţat cu plângeri penale. Din păcate asemenea acţiuni, proiecte şi nu numai pentru că sunt destul de multe acţiuni şi dezinformări despre acţiunile societăţii noastre care sunt lansate în mass-media nu fac bine. Cel puţin în ultimii trei ani, de când îl avem primar pe Jianu societatea noatră se confruntă cu sute de debranşări anual. Este un lucru grav. Instalaţiile termo-mecanice au fost dezechilibrate. Veniturile societăţii au scăzut atât de mult încât nu mai sunt acoperite costurile. Să nu uite că societatea noastră, prin cele 160 locuri de muncă contribuie la bugetul local. În măsura în care debranşările vor continua, pentru că sunt încurajate, există riscul intrării în faliment. Am presimţirea că din conducerea primăriei face nişte demersuri total periculoase şi pentru motreni, pentru că sistemul de încâlzire se adresează încă unui număr foarte mare de motreni cu venituri foarte reduse care au nevoie de încâlzire. Solicit conducerii primăriei să abordeze serios problema încălzirii, aşa cum fac toate primariile din România”, a declarat Eugen Corcoaţă.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Un comentariu

  1. Domnule Corcoață, sunteți Intr-o totală eroare,ce treabă are Consiliul de administrație cu funcția de maneger?Este vorba de menegmentul defectuos care vă este imputat dvs.Care CA,in insolvență acesta nu există.Cereti primăriei să vă ajute,in condițiile in care ați primit numai în acest an 80 miliarde? Este de vină primăria că nu încasați restanțele Istorice de la Asociații? Că nu oferiți servicii de calitate și se debranșează oamenii? Cine oare să vă mai creadă,nici un copil de grădiniță nu poate înțelege felul în care ați condus această unitate timp de 8 ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.