sâmbătă , 19 octombrie 2019 - 1:14

Selectează MANAGERUL CEO!

termocentrala-gorj

Ministerul Energiei a demarat procedurile de selecție a administratorilor, conform principiilor OUG 109/2011, privind guvernanța corporativă, pentru companiile aflate în autoritatea instituției, informează instituția. Pe data de 9 martie au fost semnate contractele de servicii de asistenta pentru recrutare de personal in vederea selectării și plasării administratorilor la Societatea de Administrare a Participațiilor in Energie (SAPE), Complexul Energetic Oltenia şi Oil Terminal Constanta, anunță Hotnews.

Pentru aceste societăți, în urma unei proceduri de reofertare între firmele semnatare ale Acordului cadru de servicii, serviciile de asistenta pentru recrutarea de personal vor fi oferite de Asocierea formată din Pricewaterhouse Coopers Tax Advisors & Accountants și George Butunoiu Group. Astfel, în termen de 10 zile de la semnarea contractului, conform Caietului de sarcini, prestatorul trebuie să depună un Raport inițial în care prezintă strategia de recrutare, graficul de timp pentru implementarea proiectului, criteriile de selecție a candidaților și conținutul dosarului pentru depunerea candidaturii și elaborarea anunțului privind selecția candidaților. Potrivit publicației, după aprobarea Raportului inițial, de către autoritatea tutelară, firma de recrutare are obligația de a publica anunțul de selecție a candidaților, anunț la care sunt invitați să aplice toți specialiștii în domeniu, care consideră că îndeplinesc criteriile de profesionalism și integritate necesare.

Ce spune ministrul Energiei

Victor Grigorescu a comentat pe Facebook: „Nu de profesioniști ducem lipsa, ci, uneori, de coerență pe termen lung, de respectarea valorilor și de capacitatea de a construi și implementa strategii. Suntem într-un cerc vicios, pentru că fără profesioniști e aproape imposibil să faci toate acestea, iar profesioniștii sunt îndepărtați tocmai de aceste lipsuri structurale. Sunt sigur că vom stopa această redundanță care ne împiedică să aducem companiile de stat pe drumul corect și știu că nu se poate fără eforturi mari și convulsii. Din fericire, avem determinarea de care e nevoie”.

loading...
Loading...

Citește și

GOSPODAR CA MINE NU-I! | Primarul Coiculescu de la Arcani a muncit o viață pentru un salon de vânătoare! Casa în care locuiește a primit-o moștenire

Aristică Coiculescu, primarul de Arcani, liberal dar cu dragoste mărturisită pentru PSD, trăiește modest, asta …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: