SENATOR de Gorj: EXTINDEREA Carierei Tismana, PE MASA GUVERNULUI


Florin Cârciumaru susține că guvernanţii vor lua o decizie privind taxa de 2% pe cifra de afaceri a CEO după ce vor primi un material realizat de Ministerul Energiei în acest sens.

Senatorul PSD l-a interpelat pe ministrul Anton-Anton pe tema taxei de 2% pe cifra de afaceri a CE Oltenia. I-a cerut să-şi țină promisiunea făcută la Târgu-Jiu, să insiste pentru eliminarea taxei care împovărează compania minieră. Florin Cârciumaru este sigur că și premierul Viorica Dăncilă a fost informată de această problemă. “Eu am făcut o interpelare domnului ministru pe această temă şi l-am rugat să insiste, cum a declarat la Târgu-Jiu, pentru că dânsul este, practic, autoritatea de la care trebuie să plece, în primul rând, această solicitare, susţinut şi de parlamentarii de Gorj. Dacă este nevoie să intervenim la ministrul Finanţelor, vom interveni, dacă este nevoie să intervenim mai departe la primul ministru, o vom face. Dar cred că aţi observat că şi ministrul Finanţelor a amintit de reducerea acestei taxe în dreptul producătorilor de energie, şi consilierul Vâlcov şi sunt sigur că doamna prim-ministru a fost informată pe această temă. Urmează ca pe materialul făcut de Ministerul Energiei să se discute în guvern şi să se ia o hotărâre”, a declarat Florin Cârciumaru.

VEŞTI, despre EXTINDEREA Carierei Tismana

Florin Cârciumaru a anunțat că, la următoarea ședință de guvern, se va afla pe odinea de zi un proiect de hotărâre privind extinderea Carierei Tismana. Senatorul spune că, marți, a purtat o discuție pe această temă cu secretarul de stat din ministerul Energiei, Doru Vișan. “Am insistat, chiar am avut o discuţie la Ministerul Energiei cu secretarul de stat Doru Vişan şi am făcut ceea ce pot eu să fac ca parlamentar pentru a grăbi punerea pe ordine de zi a hotărârii de guvern pentru extinderea carierei Tismana. Deci, în cateva zile, chiar la prima şedinţă de guvern, se va afla pe ordinea de zi această hotărâre şi sunt sigur că guvernul va fi de acord. Am mai făcut un program pentru multe alte probleme grele care sunt în anul 2019 în dreptul Complexului. Eu m-am angajat în numele parlamentarilor PSD că facem tot ce depinde de noi pentru a sprijini activitatea Complexului”, a conchis parlamentarul de Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

Directori menținuți ilegal în funcții la Serviciul de Ambulanța Gorj

Ministerul Sănătății a dat aviz negativ pentru doi dintre directorii Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) …

Un comentariu

  1. Baaaa!!! Opriți bosorogul senil ca îl interpeleaza și pe mos crăciun. Ce a mai făcut acest tembel în mandatul asta decât sa interpeleze? Știm cu toții ca nu el interpeleaza ca el e un biet analfabet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: