SENATOR despre CEO: O NUMIRE GREȘITĂ în Directorat poate duce compania într-o SITUAȚIE FĂRĂ SCĂPARE


Senatorul PSD, Florin Cârciumaru atrage atenția că trebuie selectat un specialist care să ocupe postul vacant din conducerea CEO Oltenia după revocarea lui Daniel Antonie.

Liderul PSD Gorj a postat un mesaj pe pagina de socializare în care spune că a discutat cu secretarul de stat din Ministerul Energiei, Doru Vișan, despre problemele stringente ale Complexului Energetic Oltenia. Printre altele Florin Cârciumaru a avertizat că trebuie avută mare grijă în ceea ce privește viitorul membru al Directoratului companiei. “În urma problemelor semnalate, la Complexul Energetic Oltenia, de către salariați și sindicate, m-am întâlnit, la Ministerul Energiei, cu secretarul de stat Doru Vișan în vederea urgentării soluționării unora dintre ele, cum ar fi achiziția de certificate de CO2 și menținerea avizului de încadrare a locurilor de muncă de la CE Oltenia în condiții speciale. Am reluat în discuție, cu domnul secretar de stat Andrei Maioreanu, și problema investiției societății Hidroelectrica, de pe Defileul Jiului, acesta declarându-se optimist în ceea ce privește reluarea lucrărilor, în decurs de câteva luni, după obținerea unor noi avize și autorizații. De asemenea, discuții am purtat cu domnul secretar de stat Vișan și în privința stocurilor de cărbune, dumnealui asigurându- mă că, deși compania întâmpină dificultăți în sensul realizării acestora, nu se impune apelarea la rezerva națională, așa cum s-a vehiculat în unele grupuri. O altă problemă stringentă, care necesită rezolvare, în perioada imediat următoare, este numirea unui nou membru în Directoratul Complexului Energetic Oltenia, după revocarea domnului Daniel Antonie, specialist în minerit. Așa cum am mai spus și până acum, consider inoportună numirea în acest for important de conducere, a unei persoane nepregătite în sectorul minier care, în acest timp, se confruntă cu severe probleme și, o altă decizie greșită luată de către ministrul Energiei, Anton Anton, sau de membrii Consiliului de Supraveghere din CE Oltenia, poate aduce compania într-o situație fără scăpare.Indiferent de culoarea politică a ministrului sau a altor factori decizionali din sistemul energetic, în conducerea Complexului Energetic Oltenia trebuie să primeze profesionalismul și pregătirea în domeniul respectiv. CE Oltenia a ajuns la un nivel în care nu-și permite să mai facă vreo greșeală sau să aibă în actul managerial și decizional persoane nepregătite sau controversate și care să experimenteze pe spatele miilor de angajați din minerit și energie, punându-le acestora în pericol locurile de muncă”, a scris Florin Cârciumaru.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

4 comentarii

  1. Ca nunirile de pana acum au fost oportune! Cu cine mai Circiumarule, cu Boza, cu Dan si Balasoiu? Caricaturi de sefi numite prin relatii!

    • Experimente in activitatea miniera se fac de cativa zeci de ani..felul in care se exploateaza si se depoziteaza resursa ,denota ca ultimul mare specialist in minerit a murit acum vreo 40 de ani….CEO poate cumpara [prin transfer] un specialist suedez,asa cum au facut si nemtii….specialistii astia suedezi au un principiu’,aplicat si in Germania ,volumul de carbune exploatat este invers proportional cu nr.de specialisti autohtoni” fabricati”prin cuibarul haitelor de partid ….

  2. Ce caricatura de om ! Sa-ti fie rusine Florine pentru tot ceai facut in carierata de mare politician .

  3. Pisc-energie,Dadalau -comercial,Sava Anton-investitii,Ogirlaci-minerit,Balasoiu -economic!Cam asa trebuie sa arate un directorat functional cu care sa traversam o iarna… si chiar mai multe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.