sâmbătă , 14 decembrie 2019 - 9:35

SENATOR: Schema de CONDUCERE a CEO-prea STUFOASĂ!

Scarlat Iriza așteaptă în continuare ca managementul corporativ de la Complexul Energetic Oltenia să fie eliminat

Parlamentarul ALDE a făcut un amendament prin care a cerut desfiițarea Directoratului CE Oltenia. Dacă inițiativa sa va fi votată în Camera Deputaților, forul decizional, CEO va rămâne fără Directorat. Deocamdată a trecut de primele comisii. Recent și fostul senator Dian Popescu, consilierul personal al ministrului Energiei a declarat, într-un interviu pentru Bursa.ro, că numirea pe 109 a managerilor privați este o mare gogoriță. „Sunt de acord cu Dian Popescu vizavi de managementul corporativ că nu dă rezultate la societățile cu capital majoritar de stat. După cum știți, eu chiar am făcut o lege vizavi de Complexul Energetic Oltenia să se desființeze Directoratul, pentru că Directoratul, în momentul de față este al doilea Consiliu de Administrație. Avem un Consiliu de Administrație la București, avem un Directorat aici și diverse direcții. E prea stufoasă schema. Toma Pectu e de acord cu orice fel de conducere acolo unde treaba merge bine, dar cei 5 membri ai Comitetului Director mănâncă foarte mulți bani, când poate să mănânce doar unul”, a declarat Scarlat Iriza.

loading...
Loading...

Citește și

Iată ce spune deputatul Vîlceanu despre cei doi afaceriști propuși pentru Consiliul de Supraveghere al CEO: Sunt extrem de inteligenți și adaptați la ce înseamnă economie!

Răzvan Alex Ionescu și Iulian Vasile Popescu sunt doi târgujieni susținuți de PNL Gorj pentru …

Un comentariu

  1. Corect, dar ce facem cu clientela politica, Cum o satisfacem?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: