sâmbătă , 17 noiembrie 2018 - 17:21

Serialu’ lu’ Memelu: Speri să crăpi!

memeluMă trezii azi dimineaţă, brusc. Şi, atunci văzui că ambasadele şi poporul – cu ochi uscaţi din cauza stilului de viaţă modern – au simţit nevoia să verse lacrimi nord-coreene de empatie şi copleşitoare emoţie în faţa coborârii pe pământ a însăşi zeiţei Dreptăţii. Nefiind pe Xanax, observ că sabia Dreptăţii loveşte în stânga cu tăişul şi în „dreapta” cu mânerul: toţi aleşii la puşcărie! „Sper să crăpi”, coruptule!

Nu mai vreau să neg realitatea!

De aceea, mulţumesc din suflet şi din inimă, conducătorului iubit al DNA, întâii şefe şi primei doamne în lupta anticorupţie din România şi de peste tot. Mulțumesc fierbinte acestei eroine, care, în această epocă de aur a curăţirii neamului, s-a pus pavăză împotriva duşmanului poporului cum este ticăloşita corupţie de stânga. Azi, ale patriei vlăstare şi mâine procurori de soi cu braţe de oţel vor duce România mai departe, spre marele nostru şi al vostru ţel de la Bruxelles. Aduc un omagiu serios pe această cale şi adânci mulţumiri fiindcă eu ştiu: colonialismul se clădeşte (şi) prin elan procurăresc.

De unde mi-a venit ca din puţul sinelui meu să aduc acest prinos de recunoştinţă, pilonului de rezistenţă în vestita luptă crâncenă împotriva corupţilor cel mai des şefi de partide şi aleşi de te miri unde: „Ambasada Suediei a realizat un video de circa cinci minute în care șefa DNA este lăudată de oameni obisnuiţi şi de persoane publice, filmuleţul fiind făcut public cu ocazia decorarii Laurei Codruta Kovesi cu Ordinul Steaua Polara, conferit de regele Suediei pentru lupta împotriva corupţiei din Romania.

Cu drag, Memelu!

loading...
Loading...

Citește și

Programe pentru dezvoltarea sistemului de asistență a vârstnicilor la domiciliu

Guvernul vine în sprijinul persoanelor vârstnice! Acesta a aprobat miercuri un proiect de Hotărâre care …

3 comentarii

  1. Deci, ce vrea sa fie asta? o flegma data in gura cititorului? Cum puteti posta asemenea elucubrații? Daca nu aveati cu ce umple spatiul cautati pe google ceva mai interesant… puneati bancuri si tot faceati mai multe vizualizari… Pacat… de noi cititorii.. De data asta m-ati pacalit cu o vizualizare dar nu o sa se mai intample a doua oara.. vorba americanului: «you fool me once shame on you you fool me twice shame on me»

  2. Lica Samadaul

    DOAR PONTA poate rade la gluma asta!

  3. Nu,nu,nu…au vrut sa o ajute pe ”fiica prea iubita a acestui brav popor” ca prea este atacata, asaaa… de cucuvea.Zici tu ,Memelu, ca urmeaza si alte ambasade?hai, ca, ii stim noi, sigur ca daaa…sunt toti aia de odinioara. Ce sa ne mai mire ? Si pe Ceausescu l-au decorat, din interesele lor ,nu?Si Premiul Nobel pentru literatura 2016 a fost acordat unei vedete…si daca, totusi, se adevereste ca a plagiat lucrarea de doctorat ?Sa vezi atunci lucrarea dracului….Numai bine tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodată site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.