sâmbătă , 14 decembrie 2019 - 10:06

Serviciul de comunicare din Consiliul Județean, completat cu un ziarist! Cine a trecut de proba scrisă!


Consiliul Județean a scos la concurs, înainte de sărbătorile pascale, un post de referent, clasa a III-a, gradul profesional superior la Serviciul promovare, turism și comunicare din cadrul Direcției managementul proiectelor și relații externe a Aparatului de specialitate al instituției. La selecția de dosare a concursului de recrutare s-au prezentat cinci candidați, unul fiind respins pe motiv că nu a îndeplinit condiția de vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice respective. Din cei patru, la scris au intrat doar doi, unul fiind declarat, marți, câștigător al probei. Acesta este Alin Șipanu, fost jurnalist în presa locală, fost consilier personal al ex-președintelui CJ Gorj, Ion Călinoiu.

La proba de dosare au intrat pe 5 aprilie, Drăgan Cristi Dumitru, Bârsan Gheorghița, Catană Sorina Cristina și Șipan Tiberiu Alin. Tivig Paula Costina a post picată la această probă. Concursul a fost completat cu o probă de IT, pe nivel mediu, care a avut loc marți și cu proba scrisă. Catană și Drăgan nu s-au mai prezentat la proba IT, iar Bârsan și Șipanu au fost declarați admiși. La scris s-a făcut însă departajarea dintre cei doi, candidata Bârsan obținând doar 28 de puncte la scris, adică nota 2,8, în timp ce candidatul Șipanu a luat 76,50 de puncte, adică nota 7,65, fiind declarat admis. După probă se pot face contestații dar urmează interviul pe data de 23 aprilie.

Alin Șipanu a lucrat timp de mai mulți ani în presa locală gorjeană dar a părăsit mass-media devenind consilier personal al președintelui Cosiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, până când acesta a fost suspendat din funcție.

loading...
Loading...

Citește și

Iată ce spune deputatul Vîlceanu despre cei doi afaceriști propuși pentru Consiliul de Supraveghere al CEO: Sunt extrem de inteligenți și adaptați la ce înseamnă economie!

Răzvan Alex Ionescu și Iulian Vasile Popescu sunt doi târgujieni susținuți de PNL Gorj pentru …

5 comentarii

  1. Ce inseamna sa pupi in fund pe toata lumea!

  2. Alt ziarist pupincurist angajat de PSD.

  3. A învățat , a candidat și a,, CÂȘTIGAT”. La fel și Octavian Stricescu, fiul directoarei CJ Daniela Stricescu, care a câștigat luni, un post călduț langa mămică lui,la.directia de investitii,sub nasul președintelui imaculat Cosmin Popescu.

  4. Tocmai de aceea ziarele se desfiinteaza unul cate unul , fiindca ziaristii se angajeaza la Stat ,unde i cald si bine . In curand politicienii spagari vor trebui sa si scrie singuri articolele laudative fiindca ziaristii vor disoarea .

  5. Dar mai exista concursuri a care sa nu participe aceasta Paula Costina ? A participat si la spitalul judetean pentru postul de infirmiera , si la pompieri pentru functia de ofiter , si la Consiliul Judetean pentru director la deseuri , si la Severin la pompieri pentru functia de contabile etc. Oare naroada asta nu are si ea barbat de umbla din concurs in con cur s ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: