Sesizări grave făcute de o gorjeancă la adresa unei firme din Târgu Jiu!


O gorjeancă sesizează prin intermediul paginii sale de socializare faptul că o firmă din Târgu Jiu desfășoară acțiuni împotriva protecţiei mediului și a vieții oamenilor, ce afectează ecosistemele forestiere, generatoare de poluare a apelor și aerului sau altor ecosisteme terestre. În pozele postate pe pagina sa de socializare se vede exact cum sunt aruncate deșeuri organice din resturi de pui, sânge și alte substanțe folosite în procesul de producție. Aceasta mai susține că în zonă sunt depozitate și deșeuri cu materiale de construcție, care conțin substanțe periculoase, printre care azbest și dejecții de la pui.

„Atentat la viața și sănătatea noastră. Se întâmplă într-o comună din județul Gorj- Dănești. În imagini: deșeuri organice din resturi de pui, organe, sânge și alte substanțe folosite în procesul de producție. LA PROVINCIA- Acțiuni împotriva protecţiei mediului și vieții noastre, ce afectează ecosistemele forestiere, generatoare de poluare a apelor și aerului sau altor ecosisteme terestre. Apa în fântâni nu mai este potabilă, rețeaua de apă este compromisă și ea. Cetățenii tac de frică să nu-și piardă locurile de muncă la această societate. La Provincia a început construcția unei rampe de deșeuri fix în „vârful muntelui”, la baza lui răsfirându-se satele. Fără autorizare, dar nici nu trebuie să i se acorde vreodată în condițiile date. În zonă sunt depozitate și deșeuri cu materiale de construcție, ce conțin substanțe periculoase, printre care AZBEST și dejecții de la pui”, a postat gorjeanca, Mihaela Marcu pe pagina sa de socializare.

 

 

loading...
Loading...

Citește și

Control al Direcției Publice la o primărie din Gorj! Edilul a cerut verificarea, supărat pe asistenții comunitari

Un control amplu s-a desfășurat ieri la Primăria Albeni, câțiva reprezentanți ai Direcției de Sănătate …

Un comentariu

  1. Cata nepăsare. Nimănui nu-i pasa de acest județ, de parca ar conduce unii de afara. Nimeni nu e tras la răspundere, banul închide gura oricui, degeaba sunt în functii, trec prin viata nefăcând nimic bun din posturile pe care le ocupa. Rușine tuturor celor care ar fi trebuit sa ia masuri!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.