Sex în aer liber: idei pentru o experienţă de neuitat

Vremea din ce în ce mai frumoasă face cu ochiul cuplurilor care preferă să aibă tot felul de activităţi în aer liber. Însă, atunci când îţi doreşti să adaugi un strop de inedit vieţii tale sexuale, activităţile în natură pot lua şi forma unei partide fierbinţi de sex.

“Sexul în aer liber poate fi foarte special. Încercaţi să faceţi ceva excitant care să vă facă corpurile să se simtă vii, aşa încât să realizaţi că trebuie să faceţi sex. Se poate întâmpla când mergeţi la jogging, la călărie, la schi, sau înotaţi spre un golfuleţ izolat spre o insulă pustie”, a spus Paul Jenner în cartea sa, „Sex ca la carte”.

Problema este cum să o faceţi când nu aveţi un pat, un scaun sau chiar o pernă, iar pământul este tare, denivelat sau pietros.

Iată câteva idei pentru o experienţă sexuală în aer liber inedită

Statul în picioare este una dintre soluţii

O altă metodă ar fi ca femeia să se aplece şi să se ţină de, să zicem, o piatră sau un copac, în timp ce bărbatul o penetrează pe la spate

Îmbrăţişarea pe şezut poate merge destul de bine, fiindcă numai fundul bărbatului va fi în contact cu pământul tare şi vă puteţi proteja punând nişte haine pe jos

Sau poate găsiţi o stâncă sau un butuc pe care să staţi

sursa: click.ro

Loading...

Citește și

Sex cu femeia deasupra: 8 sfaturi pentru o experienţă fierbinte

Partidele de amor cu femeia deasupra par a fi cele mai apreciate de majoritatea cuplurilor, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.