Sex în picioare. 6 cele mai bune poziţii

Partidele de sex puţin mai condimentate sunt pe placul oricărui cuplu. Iar bărbaţii înnebunesc de plăcere când vine vorba de cele mai bune poziţii de sex în picioare. Pentru a reaprinde pasiunea în dormitor e mereu bine să încercaţi lucruri noi.

Iată 6 cele mai bune poziţii de sex în picioare care merită puse în practică.

1. La extremă
Chiar şi în timpul sexului oral, partenerii pot opta pentru anumite poziţii ale corpului. “La extremă” este una dintre cele mai bune poziţii de sex în picioare care merită pusă în practică. Aflată în picioare femeia va trăi senzaţii de sex nebănuite când bărbatul îi oferă sex oral.

2. Dans
Aceasta este poziţia care va înnebuni orice femeie. Cărei femei nu-i place să fie îmbrăţişată şi răsfătată de bărbatul pe care-l adoră? “Dans” este considerată de cei care au pus-o în practică drept una dintre cele mai bune poziţii de sex în picioare. Este plină de pasiune, perfectă pentru ca ambii parteneri să-şi demonstreze iubirea pe care şi-o poartă.

3. Declaraţie
Această poziţie suavă şi excitantă merită pusă în practică oricând. Un preludiu care începe cu un sex oral este foarte apreciat de o femeie. Mai mult decât atât, partenerul are libertatea mişcării mâinilor aproape oriunde pe corpul tău, îţi poate mângâia sânii sau îţi poate stimula mai bine clitorisul. Putem spune despre “Declaraţie” că este una dintre cele mai bune poziţii de sex în picioare care nu trebuie ratată în timpul partidelor de sex.

4. Tripadam
Nu cred că această poziţie mai are nevoie de vreo descriere. Este foarte stimulantă şi ar fi indicat să o puneţi în practică în timpul preludiului. Din când în când bărbatul poate lua o mică pauză pentru a mângâia şi săruta corpul iubitei. Însă şi ea poate să-i stimuleze bărbatului penisul cu mâna pentru senzaţii mult mai puternice. “Tripadam” este una dintre cele mai bune poziţii de sex în picioare care nu trebuie ratată în timpul preludiului.

5. Avalambitaka
Deşi nu este comodă “Avalambitaka” este una dintre cele mai bune poziţii de sex în picioare. Femeia trebuie să fie destul de uşoară, iar bărbatul să aibă forţa necesară pentru a o susţine.

6. Janukurpara
În această poziţie „Janukurpara” unghiul de penetrare este perfect, iar sexul va fi deosebit de intens. Un alt avantaj al acestei poziţii este că partenerii stau faţă în faţă, astfel că sărutările şi contactul vizual vor fi intense. O posedă adânc, încercând în acelaşi timp, să obţină de la parteneră gemete de plăcere.

sursa: click.ro

Loading...

Citește și

Greşeli pe care le faci în timpul sexului

Ai stricat vreodată atmosfera cu ceva ce ai spus sau cu un anumit gest deplasat? …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: