sâmbătă , 14 decembrie 2019 - 9:40

SEXGATE LA IPJ! Un șef din poliția gorjeană, acuzat de o tânără că a lăsat-o gravidă și a amenințat-o să-și țină gura! IGPR a demarat o anchetă! Cazul miroase a lucrătură mizerabilă a unui serviciu secret!


O tânără studentă îl acuză pe unul din șefii din poliția gorjeană că a lăsat-o însărcinată, în urma unei relații extraconjugale pe care ar fi avut-o cu acesta. Povestea amoroasă a fost dezvăluită de un site de știri mondene, unde tânăra a făcut unele mărturisiri, și a fost preluată de aproape toată presa din România. IGPR a demarat o anchetă, iar tânăra a trebuit să dea declarații ofițerilor care cercetează cazul. Există informații potrivit cărora ofițerul a fost atras în această cursă bine ticluită, pentru a fi sacrificat în luptele interne din IPJ Gorj, iar despre amănuntele operațiunii de compromitere nu ar fi străini un șef al unui serviciu secret și un comisar șef cu intenții de preamărire.

„Primul moment intim s-a petrecut în mașină”

Informații uluitoare despre o relație adulterină dintre o tânără studentă și un șef din poliția gorjeană au apărut, luni seara, pe cancan.ro. Tânăra le-a povestit jurnaliștilor de la site-ul de știri mondene că episoadele intime cu ofițerul au avut loc în mașina acestuia și la hotel.

„L-am cunoscut la începutul lunii august prin intermediul unor prieteni, dar prima dată ne-am văzut pe data de 8 octombrie, când am avut și primul moment intim, care s-a petrecut în mașină. Nu ne vedeam des, doar când putea el să scape de nevastă. De două ori am fost la un hotel, acolo unde eu am plătit camera. Totul a fost OK până acum două săptămâni, când a aflat că am rămas însărcinată. Nu m-am mai putut înțelege cu el”, a declarat studenta pentru cancan.ro.
Aceasta a susținut că din momentul în care ofițerul de poliție a aflat că a rămas gravidă a început s-o amenințe că ar fi mai bine să-și țină gura, ca să nu-i afecteze cariera și i-a sugerat să avorteze.
„Mi-am provocat avortul pentru că el a zis că nu o să-l recunoască. A început să mă amenințe, să îmi spună că e cel mai bine să tac din gură ca să nu-i afecteze funcția. El mi-a zis că o să-l pierd și că ne despărțim dacă nu fac avort, iar, dacă decid să păstrez copilul, oricum nu-l va recunoaște și nu mă va susține în creșterea lui”, a mai declarat tânăra, pentru site-ul menționat.

Ancheta IGPR

Potrivit unor surse, tânăra studentă și-a provocat avort medicamentos, adică a folosit diverse medicamente care au determinat întreruperea sarcinii. Acest amănunt a fost adus și la cunoștința ofițerilor IGPR care au declanșat o anchetă în acest caz. Tânăra a fost audiată, în cursul zilei de marți, și a oferit detalii despre relația pe care a avut-o cu polițistul și probe, mai exact mesaje scrise și unele înregistrări.

Operațiune de compromitere

Aceleași surse susțin că, în declarații tânăra s-a pierdut în detalii sau, mai clar, unele detalii au trădat-o. Și pe ea și pe cei care au pus la cale lucrătura. Există informații potrivit cărora polițistul a fost atras în această cursă bine pusă la punct, pentru a fi sacrificat în luptele interne din poliția gorjeană, iar despre amănuntele operațiunii de compromitere nu este străin un șef al unui serviciu secret și un ofițer din cadrul IPJ Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

Iată ce spune deputatul Vîlceanu despre cei doi afaceriști propuși pentru Consiliul de Supraveghere al CEO: Sunt extrem de inteligenți și adaptați la ce înseamnă economie!

Răzvan Alex Ionescu și Iulian Vasile Popescu sunt doi târgujieni susținuți de PNL Gorj pentru …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: