SFÂȘIETOR! Tânăra care a ARS DE VIE într-un accident înfiorător NU poate fi înmormântată! Ce au făcut PĂRINȚII EI

Simona Lazarovici, adolescenta din Suceava care a murit arsă de vie într-un accident alături de alți patru tineri, nu poate fi înmormântată. Trupul adolescentei de 16 ani nu a fost ridicat de părinți, la aproape o săptămână de la accidentul înfiorător.

 Simona se afla în mașina care a ars ca o torță, săptămâna trecută, în urma unui accident produs în localitatea Ilișești, pe DN17, drumul care face legătura între Suceava și Gura Humorului. Alături de ea s-au stins Andrei Prelucă din Capu Câmpului, Beniamin Marian Paraliuc din Gura Humorului, Emanuel Darius Paraliuc din Gura Humorului și Ciprian Năsăudeanu, șoferul de 26 de ani, care s-a oferit să-i ducă acasă cu mașina, după ce au petrecut cu toții într-un club, de Halloween, scrie suceavanews.ro.

Dacă prietenii fetei au fost conduși pe ultimul drum de rude și prieteni, Simona nu a fost încă înmormântată. Potrivit apropiaților, trupul fetei nu a fost luat acasă de părinți până acum, notează sursa citată.„Copilul ăsta a fost lăsat singur, a crescut singur, a învățat singur”, spune una dintre persoanele care îi cunosc familia tinerei.

Îndurerați, prietenii Simonei vor acum să strângă bani pentru ca fata să fie înmormântată creștinește.

 Libertatea.ro
loading...
Loading...

Citește și

Anunț de la ANAF pentru toți gorjenii

Joi, 25 octombrie 2018, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Gorj în colaborare cu Consiliul Judeţean …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.