miercuri , 26 februarie 2020 - 18:43

Şi-a dat DEMISIA. Capotă, PRIMA REACŢIE după ce a PLECAT de la ŞEFIA SJU


[ADS1] Gigel Capotă şi-a înaintat, miercuri, demisia din funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu—Jiu, însă va rămâne în conducerea unităţii spitaliceşti pe postul de director economic.

Gigel Capotă susţine că nu a mai suportat presiunea publică, de aceea a decis să renunţe la postul de manager. Gigel Capotă va ocupa, de acum încolo, postul de director economic. Dumitru Vienescu a preluat conducerea spitalului până la organizarea unui concurs. “Am discutat şi eu cu familia mea şi am luat decizia să încetez prevederile contractului de management, pentru că a fost o presiune fantastică, nejustificată, zic eu, dar asta este. Şi atunci, am luat această hotărâre cu speranţa că domnii care au făcut şi fac această presiune vor lăsa în continuare cadrele medicale, întreg personalul spitalului să-şi facă în linişte treaba, aşa cum şi-o făceau dintotdeauna, însă, probabil, considerau dânşii că eu aş fi unul care nu ar trebui să conduc această instituţie. La un moment dat, îţi pui întrebarea şi te saturi când ştii că nu ai făcut greşeli majore în activitatea de manager. De acum înainte, tot prin dispoziţie, am fost numit director financiar interimar, voi continua împreună cu echipa de conducere proiectele pe care le avem începute privind dotarea cu aparatură şi modernizarea unităţii sanitare. S-a făcut o rocadă. Domnul director financiar Vienescu a fost numit interimar până la organizarea procedurilor de susţinere a examenului şi eu, în locul dânsului. Rolul nostru, al întregului comitet director, pentru că fac parte din comitetul director, este să avem grijă să facem execuţie 100% la investiţiile pe care le avem în curs de derulare. Probabil, o să-mi iau o perioadă de concedii, pentru că nu le-am făcut de 2-3 ani”, a conchis Gigel Capotă.

Loading...

Citește și

Panică doar pentru unii la Peșteana de coronavirus! Vecinul primarului și vărul vicelui de Bîlteni ară nepăsători în albia majoră a Jiului

Legea interzice efectuarea de lucrări în albia majoră a Jiului dar, cu toate acestea la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.