Şi-a omorât soţia pentru că stătea prea mult pe Facebook!

Un bărbat din India și-a ucis cu sânge rece soția, pentru că ar fi petrecut ”zile și nopți întregi” pe rețelele de socializare și și-ar fi neglijat soțul și copiii.

Bărbatul, pe nume Hariom, în vârstă de 35 de ani, și-a ștrangulat soția, de 32 de ani. Totul s-ar fi petrecut într-un apartament din Gurgaon, un oraș de lângă Delhi. 

Trupul neînsuflețit al tinerei care a fost ucisă de soțul care și-a ieșit din minți pentru că tânăra ar fi stat ore în șir pe Facebook și pe WhatsApp a fost găsit de tatăl ei, care a anunțat poliția de urgență.

Bărbatul a declarat în fața autorităților că i-a cumpărat un smartphone la câțiva ani de când s-au căsătorit, în 2006, iar apoi relația lor a luat o turnură proastă. Conform acestuia, ea ar fi petrecut ore în șir vorbind cu oameni pe Facebook și pe WhatsApp.

”Totul a fost bine în primii ani de căsnicie. Până când i-am luat un smartphone. În ultimii doi ani, ea s-a schimbat radical și a început să mă ignore pe mine și pe copii. Părea că noi nu existăm pentru ea. Nu voia să gătească sau să facă curat. Nici măcar pe copii nu-i ducea la școală și nici nu făcea temele cu ei. Stătea doar pe Facebook.”, a mărturisit el în fața anchetatorilor.

Acum, el a fost acuzat de crimă și va petrece ani de zile în spatele gratiilor.  Cei doi avea împreună un băiețel și o fetiță, de opt ani, respectiv zece.

https://a1.ro/news/extern/caz-teribil-in-india-sia-ucis-sotia-pentru-ca-statea-zile-si-nopti-intregi-pe-facebook-totul-a-fost-bine-in-primii-ani-de-casnicie-pana-cand-iam-luat-un-smartphone-id753887.html?utm_source=antena3.ro&utm_campaign=Cross%20Promo&utm_medium=Caseta%20Homepage

 

loading...
Loading...

Citește și

Arestat după ce a furat ALCOOL și unelte electrice din gospodăria unui bărbat din Borăscu!

La data de 13 octombrie a.c., Postul de Poliție Borăscu a fost sesizat de un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.