miercuri , 26 septembrie 2018 - 9:20

Şi-a lăsat fetiţa la creşă, dar, când s-a întors, a găsit-o epilată

Cazul Alyssa Salgado, o mama din Washington, a facut deja inconjurul lumii.

Femeia in varsta de 20 de ani a descoperit cu stupoare ca angajatele cresei unde mergea fetita ei si-au depasit cu mult atributiile, scrie perfecte.ro.

„Iubesc fiecare por al fetitei mele si tot ce tine de ea, iar aceste femei, daca pot sa le numesc asa, au considerat ca este cazul sa intervina asupra felului in care arata ea si au pensat-o. Mai exact, i-au epilat cu ceara zona dintre sprancene”, s-a plans femeia pe Facebook.

loading...
Loading...

Citește și

A nins în România! Locul în care zăpada măsoară peste 10 centimetri

Drumarii au început să deszăpezească Transfăgărăşanul, pe anumite porţiuni ale şoselei zăpada viscolită depăşind 10 centimetri, …

2 comentarii

  1. Asta-i o stire foarte interesanta !

    • Adicătelea, cum stimabile Ipse! Sa înțelegem ca apreciezi cu adevărat informația , sau arunci o fraza, asa ironic(😜)! Adicalea, daca dumneata nu o cunosti pe Alyssia din Washington ( a doua intrare, dreapta) , nu poți sa concluzionez ca nu ar fi de interes in spațiul public( i-ai auzit in ultima vreme pe toti semidocții – “ ….apariției informației in spațiul public😜), stirea care a făcut “ ocolul planetei mai repede ca omu’ ăla al lui Jules a lu’ Verne! Ba, nu e de ici de colo, ocolu’ Planetei si nu e puțin lucru ! Daca au aflat si Ion a lu D. Ion, si Eva a lu Ion, si Iulică, de Claudelu’ nu mai zic! Știe Trump si pe noi n-ar trebui sa ne intereseze? Daca te epilau pe tine, ți-ar fi convenit? Unii mai zic si pensat , ca e intre sprâncene , dar e termen arhaic, nu aveau “ pagina pe situl de socializare” ! Concluzie: esti rău si retrograd! Brava, Eva Alinutza Ion de Ion! Suntem si noi, toată planeta gorjeneasca alături de Alyssa din Washington!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.