sâmbătă , 14 decembrie 2019 - 9:42

Situație cu lipsurile de iarnă dintr-o carieră a CEO, pe hârtie!


Săptămâna trecută, șefii de sectoare de la Cariera Lupoaia au încropit situații cu lipsurile existente, în pragul ierii, pe excavatoare dar și de pe liniile tehnologice din uitatea minieră. Listele au fost semnate de conducerea unității și de liderii de sindicat și transmise către EMC Motru. Este vorba despre geamuri sparte ori absente, calorifere defecte, acoperișuri lipsă la atelierele de pe utilaje ori de lipsa dozatoarelor de apă. În schimb, salariații au tot echipamentul de iarnă primit de la administrație, asta însemnând bocanci, cisme, echipament vătuit și salopete de iarnă.

Lipstele cu lipsurile din unitatea minieră au fost realizate atât de reprezentanții administrației, adică de șefii de sectoare, cât și de sindicaliști. Din păcate, materialele cerute și necesare pentru perioada de iarnă au rămas deocamdată numai pe hârtie, deși atât unitatea cât și EMC-ul dețin carduri de la CEO, pe care pot cumpăra consumabile sau lucruri de absolută necesitate pentru activitatea zilnică.
EMC Motru deține un card de 70.000 de lei, iar Cariera Lupoaia unul de 5000 de lei, banii putând fi utilizați pentru cumpărarea unor lucruri de maximă urgență pentru unități. Directorii nu folosesc cardurile pe motiv că procedura este mult prea complicată dar, și de teama ca, după cumpărare, să li se impute cumva produsele astfel achiziționate.
În cariera din Motru s-au înregistrat în această dimineață temperaturi cuprinse între 0-2 grade Celsius.

loading...
Loading...

Citește și

Iată ce spune deputatul Vîlceanu despre cei doi afaceriști propuși pentru Consiliul de Supraveghere al CEO: Sunt extrem de inteligenți și adaptați la ce înseamnă economie!

Răzvan Alex Ionescu și Iulian Vasile Popescu sunt doi târgujieni susținuți de PNL Gorj pentru …

3 comentarii

  1. Pentru cardurile alea trebuie trasi la raspundere cei din directorat pt ca gireaza incalcarea legii achizitiilor publice cu toate acele cumparaturi de maxima urgenta…

  2. Daca ce se vede in fotografii,se numeste „cariera”,iar muncitorii se numesc „mineri”,inseamna ca nemtii sunt niste prosti iar noua ne-a luat Dumnezeu mintile de tot !In arhivele TVR din anii ’80 puteti vedea cum arata o cariera,nu mizeria asta de groapa de astazi…!

  3. la munca ..ratiai dreaq..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: