Situație INCREDIBILĂ la ITM Gorj!


Viață de bugetar de lux: mai mult acasă decât la serviciu. Unul dintre șefii ITM Gorj „a fugit” de responsabilitatea funcției și a decis ca primele trei luni ale anului viitor să stea acasă.
Ovidiu Ilie, inspectorul șef adjunct al ITM Gorj, și-a luat concediu fără plată până la finele lunii martie a anului viitor. Potrivit unor surse, Ilie s-a temut, cel mai probabil, de o nouă evaluare nefavorabilă pentru activitatea pe anul care tocmai se încheie. În acest fel adjunctul ITM Gorj încearcă să scape de evaluările care trebuie definitivate până pe 31 ianuarie 2019. Trebuie amintit că, în ultimii doi ani activitatea deficitară a lui Ilie i-a adus calificative slabe și chiar destituirea din funcție, însă o decizie a Curții Constituționale i-a conferit dreptul de a rămâne în continuare în postul de adjunct al ITM Gorj.
loading...
Loading...

Citește și

Dosarul „Videochat la saloanele de înfrumusețare” a ajuns în instanță! Două vedete din gruparea culturiștilor, judecate pentru o evaziune de aproape o jumătate de million de euro

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj au finalizat cercetările în dosarul denumit de presă …

2 comentarii

  1. Acest Ilie sta agatat ca musca de scaunul ala. Nu e de mirare ca nu e bun de nimic nici la ITM si il tot dau aia afara. Intrebati sa vedeti cum a plecat de la mediu scos cu forta. Intrebati sa vedeti cum a plecat de la petrol. Un reclamagiu intrigant. De spagi nu stiu eu sa va spun dar probabil stiu altii.

  2. Ilie a fost bagat pe gat acolo in 2012 de Dian Popescu care avea probleme pen. Peste tot pe unde a fost a plecat cu sutu in fund de “caracter” ce e… Dati afara incompetentii si pilosi din institutiile statului!!! Puteti incepe cu acest trantor !!!

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.