Situaţie INCREDIBILĂ, la Ţicleni! Două SURORI GEMENE s-au căsătorit ÎN ACEEAŞI ZI! Ce e FABULOS acum urmează: PE SOŢI ÎI CHEAMĂ LA FEL!

gemene-NUNTA-IMP

Alina și Mihaela sunt două surori gemene cu o poveste specială: legătura dintre ele este indestructibilă și dragostea ce le leagă a contribuit la ea. Nu au fost niciodată despărțite, s-au căsătorit în aceeași zi și acum locuiesc împreună, alături de soți. Destinul a făcut ca surorile să își aleagă ca soți doi tineri cu aceleași prenume! Ba mai mult, Alina și Mihaela au ales aceeași carieră, dorindu-și să devină medici respectați și iubiți de pacienți grație activității pe care o vor desfășura.

Venirea pe lume a gemenelor din familia Cojan din Țicleni a fost cel mai fericit eveniment din viața părinților lor. Se întâmpla cu 25 de ani în urmă și aceștia nu își imaginau că vor avea fete gemene, iar bucuria a fost imensă. Acum cele două fete, Alina și Mihaela (foste Cojan n.red.), sunt la casa lor, ambele căsătorite și fericite. Anii au trecut repede, dar relația dintre cele două surori a devenit din ce în ce mai puternică. Le leagă nu doar faptul că au același sânge, ci și prietenia, sinceritatea, admirația pe care o simt una față de alta. Și-au fost mereu alături, la bine și la greu, așa cum le-au învățat părinții, care le-au insuflat ambiția de a-și depăși condiția, de a munci pentru a își duce la bun sfârșit visurile. Ambele au absolvit cu puțin timp în urmă Facultatea de Medicină din Timișoara și se pregătesc de rezidențiat. Povestea lor merită a fi spusă!

Amintiri din copilărie

Alina Botezatu și sora sa, Mihaela Bădoiu-Cojan, s-au născut pe 17 aprilie 1991 și au copilărit la Țicleni, acolo unde părinții lor lucrau (n.red. și încă lucrează) la Petrofac. „Facem parte dintr-o familie simplă și modestă, părinții ne-au învățat să fim ambițioase și să ne iubim! Ne-au educat în cel mai frumos mod posibil. Nu au știut că o să aibă gemene, căci pe vremea aceea nu era aparatură medicală ca și acum. Au fost foarte fericiți la aflarea veștii, adică atunci când ne-a născut mama”, a povestit Mihaela Bădoiu-Cojan. Copilăria au petrecut-o la Țicleni și la Sterpoaia, sat din comuna Aninoasa. Din acea perioadă, cele două tinere au multe amintiri frumoase. Povestesc, zâmbind, cum unele dintre rude nu le puteau deosebi, cu toate că lor nu li se părea că seamănă una cu alta! „Mai ales în copilărie, nu ne deosebeau deloc, însă și acum ne mai confundă mulți, deși nouă nu ni se pare că semănăm! Din perioada copilăriei avem multe amintiri frumoase cu bunicul nostru, mai ales. El ne răsfăța toată vara! Făceam multe năzbâtii, ca orice copil! În doză dublă, fiind două!”, spune, râzând, Mihaela.

GEMENE-facultate

Absolvente de Medicină

Liceul l-au făcut la Târgu-Jiu, la Colegiul Național Ecaterina Teodoroiu, cu rezultate bune. Ambele i-au promis bunicului pe care îl adorau că vor urma cursurile facultății de medicină și așa au făcut. La momentul respectiv nu erau foarte convinse de alegere, dar după ce au început să se pregătească de admitere, și-au dat seama că luaseră decizia corectă. „Inițial a fost o promisiune făcută bunicului nostru, dar acum a devenit o pasiune și iubim ceea ce ne-am ales!  Luna aceasta am terminat facultatea, dar urmează pregătirea pentru rezidențiat!
Ca și specializări nu ne dorim același lucru, însă ne vom decide abia după examenul de rezidențiat pentru că la noi nota respectivă este foarte importantă pentru viitorul nostru. (…) Sincer, nu cred că mă voi întoarce la Gorj, dar niciodată nu se știe! Așa cum zice și sora mea, m-aș întoarce doar dacă părinții noștri vor avea nevoie să fim acasă”, spune Alina. „M-am gândit și la posibilitatea de a mă întoarce și acasă după rezidențiat, dar nu pot să promit asta. M-aș întoarce acasă doar pentru părinți, sincer, îmi este foarte greu să stau mult timp fără să îi văd … ei sunt totul pentru noi două!”, a afirmat și Mihaela Bădoiu-Cojan.

gemene-nunta-2

Au împlinit visul tatălui lor!

De când și-a văzut fetele crescând, tatăl celor două visa la ziua nunții lor. Pentru că acesta își dorea ca frumoasele sale fiice să se căsătorească în aceeași zi, Alina și Mihaela i-au împlinit visul! Alina și sora sa geamănă și-au cunoscut jumătățile cu șapte și respectiv cinci ani în urmă. Nu credeau atunci că vor ajunge în fața altarului, însă dragostea ce a înflorit între ei nu putea avea altă finalitate! Astfel, în toamna anului trecut, Alina și Mihaela și-au unit destinele cu aleșii lor! Soarta a făcut să fie ca ambii tineri să aibă același prenume: Răzvan-Florin! „Suntem împlinite, da! Și foarte fericite! Pe amândoi soții noștri îi cheamă Răzvan-Florin, probabil destinul a vrut așa! Eu cu soțul meu ne-am cunoscut acum șapte ani, eram în același grup de prieteni. Nu ne gândeam noi la vremea aceea că vom rămâne împreună, dar iată-ne căsătoriți și fericiți!”, a povestit frumoasa Alina. Și Mihaela și-a cunoscut jumătatea la o petrecere: „L-am cunoscut pe Răzvan-Florin, soțul meu, la o petrecere, în urmă cu 5 ani. Mi-am dat seama că el este jumătatea mea pentru că mă ajuta și mă susținea mereu!”.

gemene-nunta-5

Nuntă în aceeași zi!

Pe 12 septembrie 2015, la Țicleni, cele două surori s-au căsătorit. A fost o dublă nuntă-eveniment, plină de emoții. „Anul trecut în 12 septembrie eu am avut cununia civilă și pe cea religioasă, iar sora mea, Mihaela, pe cea civilă. Au fost foarte multe momente emoționante, cel mai emoționant a fost la cununia civilă pentru că am fost amândouă în același timp. Ca nași am ales o pereche apropiată nouă, îi iubim, îi respectăm și le mulțumim pe această cale pentru tot sacrificiul pe care l-au făcut pentru a ne fi alături! Mulțumim părinților pentru nunta de vis pe care am avut-o! Am avut 700 de persoane alături la nuntă și le mulțumim”, a spus Alina. Mihaela se va cununa religios cu soțul său anul acesta, pe 20 august: „Eu am făcut doar cununia civilă anul trecut, în aceeași zi cu sora mea! Ăsta era visul tatălui nostru de când eram mici!”. În luna de miere au mers toți patru și s-au distrat pe cinste la Budapesta! Cei patru tineri locuiesc acum, împreună, la Timișoara: „Ne-am cumpărat apartament în Timișoara și locuim toți patru până își va cumpăra și sora mea apartament”, a mai afirmat Alina.

 

gemene-nunta-11Ce spun una despre alta
Se vede că se iubesc mult din felul în care vorbesc una despre cealaltă: „Sora mea este mai sensibilă ca mine, este foarte ambițioasă și sunt sigură că va ajunge o doctoriță foarte bună. Relația noastră este perfectă, mi-aș dori din tot sufletul să am și eu copii gemeni și să se iubească așa cum ne iubim noi. Nu m-aș vedea fără sora mea! Faptul că suntem gemene nu ne-a influențat în mod negativ niciodată, ne mai stresam la examene când eram puse să intrăm amândouă în același timp pentru a nu-i păcăli pe profesori! Deși nu încercasem vreodată”, a spus Alina Botezatu. „Hmmm! Ce să zic? (râde! N.red.) …pentru mine sora mea e perfectă! Este ambițioasă, puternică și hotărâtă!”, a declarat Mihaela.

loading...
Loading...

Citește și

Rovinărean reținut pentru furt, acuzat că a spart geamul unei mașini de Poliție

Un tânăr de 22 de ani, din orașul Rovinari și doi prieteni ai acestuia au …

4 comentarii

  1. Le doresc multa sanatate,fericire si copii frumosi ca ei,ca stie el bunicul Loghin sa…schimbe pampersi.

  2. Felicitari! Au avut o nunta frumoasa anul trecut si sigur si Mihaela va avea una minunata anul acesta! Fac parte dintr o familie respectabila! Oameni frumosi! Bravo, GD!
    Fetele se inteleg foarte bine! Am fost colege la liceu și mereu le am admirat!
    Pupici!

  3. Felicitari! Foarte frumoase fetele si povestea. Am o intrebare cum se numeste tatal mireselor?

  4. Le doresc sănătate și izbândă în carieră, împlinirile dorite, atât noilor familii cât și părinților lor . ”Medici sunt non proprie testas”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: