SMEO, respins la înregistrare

pecingina

Instanța de judecată de la Motru a respins înființarea noului sindicat condus în mod provizoriu de Ion Rușeț, SMEO. Din  cererea de înregistrare au lipsit mai multe date, avocatul Gheorghe Pecingină fiind cel se va ocupa de acum înainte de înregistrarea SMEO la Tribunal.

Ieri, a fost respinsă atât solicitarea de înregistrare a sindicatului, cât și contestația depusă de FNME. Judecătorul a motivat că șase dintre sindicatele care compun Sindicatul Mine Energie Oltenia nu au prevăzut în statut fuziunea prin dizolvare. „Am fost mandatat de către reprezentanții acestor sindicate să găsesc cea mai bună soluție juridică de a ieși din această situație, iar SMEO să devină o organizație sindicală, cu acte în regulă”, a spus avocatul Pecingină.

loading...
Loading...

Citește și

SDN Târgu-Jiu are un nou ȘEF. Cum REACȚIONEAZĂ Tudor

Inginerul șef Bogdan Chelaru i-a luat locul lui Ion Tudor, care a fost transferat la …

2 comentarii

  1. AvoCATELUL tanga si-a luat-o in bot !

  2. Mare avo catel baiatu’ asta .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.