SMER va avea reprezentant la negocierile cu administrația CEO

pecingina

Unul din liderii de sindicat de la Roșia a formulat apel împotriva înregistrării SMER la tribunal, chiar în ziua în care magistrații au respins apelul formulat de liderii FNME și USMO, adică în data de 4 iunie.

Avocatul SMER, Gheorghe Pecingină, spune că liderul de sindicat cu pricina nu va primi câștig de cauză: „Liderul de sindicat de la Roșia, Lădaru, a contestat SMER după ce hotărârea a rămas definitivă și irevocabilă și după ce a fost respins apelul USMO și FNME. Lădaru a făcut și el apel, în numele sindicatului lui, în aceeași zi în care tribunalul respingea această cale de atât formulată de organismele USMO și FNME, din care și organizația lui face parte. Cu alte cuvinte, contestația acestuia nu are niciun efect juridic și nu poate împiedica SMER să participe la negocierile cu administrația CEO. Ce a făcut liderul de sindicat demonstrează o lipsă crasă a unei minime conștințe juridice, dar și reaua credință față de noile sindicate. Au dat dovadă cu nu cunosc Legea 62 (a dialogului social), că au lacune mari. În aceste condiții, prezența lor nu ar aduce niciun plus la negocieri pentru salariații CEO, ci ar fi în defavoarea acestora” a mai spus acesta.

loading...
Loading...

Citește și

Conducerea Carierei Roșiuța și liderii de sindicat nu au dat din coate pentru prezidențiale! Minerii navetiști nu au mai fost aduși duminică la schimbul I

Dacă la europarlamentare a fost ,,fierbere” la Cariera Roșiuța, directorul Constantin David aducând la serviciu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: